| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 03, 2005 21:59 Заглавие: Печатни платки от Млад конструктор |
|
|
| Ако някой си е правил платки в Млад конструктор, моля да сподели впечатления: за колко време ги правят, качеството как е, с какви файлови формати работят. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 14:05 Заглавие: |
|
|
В Млад Конструктор приемат поръчки за разработка на платки по зададена схема,а самите платки ги поръчват другаде.Ако имаш разработен вариант и си от Варна,скочи до МЕИ-то и питай-ще те насочат към платкаджийницата.Сносни цени,добро качество. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 20:07 Заглавие: Re: Печатни платки от Млад конструктор |
|
|
| Всичко което сам вземал от там е ок. пътеките са им хубави и имат солдер маска и бял печат. редакцията и магазина са на ул. Христо Самсаров. поръчай си ако си си набелязал нещо !Няма да сбъркаш. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 20:13 Заглавие: |
|
|
кажи ми ако знаеш
къде е тази платкаджииница!В Варна ли е? |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 15:54 Заглавие: |
|
|
| Правил съм платки в МК и са много добри за цената си. Аз по добро ммясто не съм намирал за правене на платки в БГ. Правят ги с доставката за около седмица може и повече но със солдер маска и бял печат са много добре. Имаче може и в Микрон 20 София там качеството е върха но и цените....... |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 21:39 Заглавие: Ха сега де... |
|
|
| Те пък работели само с файлове на Protel. Дори и Gerber не приемат. Бях си направил платката в Sprint Layout, сега трябва да я почвам в Protela-а. |
|
|
 |
|