|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nedovolen Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 15:29 Заглавие: За сервизно обслужване на гаранционни уреди |
|
|
Ако сте от Перник и имате проблем с някои ваш електроуред за Бога братя, не ходете в ТВ сервиз Сашо Фишев, в кв. Иван Пашов. Казвам ви го от личен опит. Преди 1 месец оставих за ремонт сешоар(струващ 16лв.) в гаранция и още не е готов. А какво остава за по сложни апаратури??? То 10% от гаранционния му срок изтече в сервиза.
Редактирано заглавие - Филипов |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 15:33 Заглавие: |
|
|
че си махнем темета като ми стане готов сешоаро!!!!!!  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 15:36 Заглавие: |
|
|
| nedovolen, пускането на подобни теми изисква елементарна почтенност. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 15:38 Заглавие: |
|
|
Тази тема е за негово величество ПОТРЕБИТЕЛЯ!!!
За никой друг. |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 16:40 Заглавие: Re: не ходете там!!! |
|
|
| nedovolen написа: | Ако сте от Перник и имате проблем с някои ваш електроуред за Бога братя, не ходете в ТВ сервиз Сашо Фишев, в кв. Иван Пашов. Казвам ви го от личен опит. Преди 1 месец оставих за ремонт сешоар(струващ 16лв.) в гаранция и още не е готов. А какво остава за по сложни апаратури??? То 10% от гаранционния му срок изтече в сервиза.  |
Какво очакваш от уред който струва 16лв,освен да се строши на
втория месец.Той по принцип не е направен да се ремонтира,и не ти
е виновен сервиза,а и никой не доставя части за тия бьзикни.
Тьрговеца не го е еня за теб,а гледа да си пробута стоката и накрая
сервизите ви били виновни.Тия дреболии по света се врьщат директно на тьрговеца или се заменят с нови.  |
|
|
 |
Selski Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 17:41 Заглавие: |
|
|
| А за кво е тогава гаранцията, да си я завреш отзад ли??? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 18:02 Заглавие: |
|
|
В сервиза могат съвсем почтено да кажат на клиента,че уред за 16 лева не си струва да се ремонтира,а не да го будалкат.Накрая клиента ще си зареже сешоарчето там и за сервиза кабелче ще остане,нагревателче,ключе,а ако има сервиза късмет,и моторчето може да е здраво.Нямам нищо против сервизите,и аз съм имал сервиз и знам как работят някои колеги. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
nedovolen Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 18:06 Заглавие: |
|
|
А тогава защо сервизите сами се набутват да поемат гаранционния срок на някоя фирма или марка. Те по собствено желание подписват договори за поемане на гаранционния сервиз. А и защо сервизите да не са виновни. Ние сме техни клиенти, които ползваме предоставяните от тях услуги. И затова сервизите са заинтересовани да ни обслужват бързо и качествено, за да сме доволни ние. За да се върнем друг път при тях за поправка на техника, с изтекъл гаранционен срок. И да обслужват клиентите си с нужното уважение и да не им казват: "Е ПА ОНО СЕГА Е АВГУСТ И ВРЕМЕТО Е ТОПЛО. СЕШОАР НЕ ТИ ТРЕБЕ!!! ЧЕ СЕ СУШИШ НА СЛЪНЦЕ." Е в кой век живееме?!!!  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 19:00 Заглавие: |
|
|
Може би израза "не ходете там !!! " не е най-точния. Не мислите ли ,че " За бога братя не купувайте " би бил по подходящ ? Лесно е да се пусне подобна тема. Клиента е недоволен с право , но не бива гаранциония сервиз да обира пешкира на някой друг който не си е свършил работата. При цена на дребно 16 лв , колко ли струва в действителност ? Мнението ми съвпада с мнението на makom. В подобна ситуация аз бих изхвърлил техниката , а ако трябва да съм съвсем точен не бих я купувал. Всеки има право да предлага каквото и да е на пазара, всеки има право да реши дали да го купи или не , но не бива да се търси непременно виновен за грешка която сам си направил.
Лично мнение , не искам да засегна никой . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | Всеки има право да предлага каквото и да е на пазара, всеки има право да реши дали да го купи или не , но не бива да се търси непременно виновен за грешка която сам си направил.
|
Въпроса е ,че сешоара има гаранция! Нормално е човек да си иска гаранционната подръжка !
Каква грешка е направил "nedovolen" в случая ???
Че си търси правата ??
Noel случайно да не си от сервиз "сервиз Сашо Фишев, в кв. Иван Пашов" че ги защитаваш така сляпо ?!? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|