| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 10:58 Заглавие: Дистанционни на "помпа" за такси??? |
|
|
| Някой да знае на каква честота горе долу правят дистанционните за "помпите" на таксиметровите апарати? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 16:43 Заглавие: |
|
|
| Каква е тази помпа, за какво служи ? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 18:11 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Каква е тази помпа, за какво служи ? | Служи докато се возиш в таксито да ти набие повече импулси на апарата Просто измама на клиента но на дребно мислех си че вече са изчезнали но явно още ги има щом питат за тях |
|
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 18:40 Заглавие: |
|
|
Ами аз се возя по принцип само на една фирма, щото знаех, че са коректни. Ама снощи ме напомпи един цървул с 50 ст. и се ядосах. Не ми е за парите, въпроса е принципен. Разказваха ми, че старите помпи били "механични" т.е. една пукнака на кормилото или на скоростния лост и всяко натискане на бутончето слагало по 2-5 ст. А новите били с малки дистанционни с радиосигнал като на алармите. Та ми хрумна идейката, ако знам на каква честота ги правят, да знам на каква да заглушавам Само да не е хептен елементарно да задейства с ниво, щото тогаз май сам ще се напомпя  |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 8:06 Заглавие: |
|
|
| Има всякакви 433MHz, 358MHz и такива, които не са стабилизирани и си ги настройваш както искаш и представи си влизаш в колата със всякакви заглушители и шофьора започва да помпи апарата със светлинния клаксон например. Това не е начина, истината е да валят оплаквания от такива шофьори, за да се вземат сериозни мерки от таксиметровите фирми, а начини има, например да се засече изминалия път по показанията на GPS-а и да се сравни с километрите по фискалния бон. |
|
|
 |
|