|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guest Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 22:00 Заглавие: |
|
|
| Защо уважаваните сервизи сключват договори за подръжка на китайски боклуци?Някой налага ли им го или просто така за ради спорта?Или за ради нещо друго?Другари сервизни специалисти,по цял свят има действащи закони дето защитават потребителите.И там вашите колеги се кусат да им угодят на клиентите си,а не влизат в безмислени спорове с тях заради един боклук струващ 16 лева.Ами като е толкоз ербап тоз голям техник,да му беше купил едно сушоарче и да каже че е направил разваленото.Къв е проблема с 16 лева,а? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 22:09 Заглавие: |
|
|
Проблема не е голям ,но като се съберат 100 по 16 лева как ти се вижда?
И защо уважаваните клиенти като вас ги купуват ,а ?
И защо само сервизите трябва да опират пешкира-идете малко да пилите на главата и на търговците!
Защото по цял свят не се продава стока ,която да има над 80% дефектиране в гаранционния срок! И законите трябва да защитават потребителите и от некачествени стоки още при вноса на същите. |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 5:35 Заглавие: |
|
|
Не мислех да се намесвам в темата,но винаги са ме дразнели анонимките. Точно поради тази причина НИКОГА не съм помагал в които и да е форум на такива, защото и аз горях по същия начин с помощ за сервизен режим,дадена на клиента от колега.Но искам да попитам негово величество ПОТРЕБИТЕЛЯ , защо не си закупи сешоар Wella за 160 лв и да предяви претенции за дефектацията на уреда?! Защото виновен трябва да има и тои ЗАДЪЛЖИТЕЛНО не е потребителя. _________________ 123 proba |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 7:11 Заглавие: |
|
|
Хората са го казали отдавна "Евтиното винаги излиза скъпо" А относно това кой кога и кого е "гримирал" мисля че това са просташки методи на уреждане на взаимоотношения които ние "БЪЛГАРИТЕ" много обичаме да ползваме.Но понякога нещата могат да се обърнат "случайно " и в мелето кой кого ???? Тогава току виж има повечко "гримирани" Ето затова нашата нация страда.......защото е пълна с тъпанари и простаци.Ние не можем и надали някога ще станем нормална европейска държава  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 7:36 Заглавие: |
|
|
Ще се управим. Проблеми навсякъде, всякакви...
Ключовият момент е когато КЛИЕНТА е дошъл да вземе сешоара и след пробата е решел че не работи. Добре от там нататък след като иска още ремонт ще трябва да почака още. Няма как.
Евтиното винаги излиза скъпо, миналата седмица закупихме с баща ми антенен усилвател на цена 11 лв 36 dB регулируем ! Познайте колко работИ. Пуснах го, бръмчеше леко, след 2-3 минути пареше и миришеше а на петата каза кюф и угасна светодиодчето. След това го изключих и включих нанова и каза пааат. Айдеее честито 5 мин изкара  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|