| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 7:07 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | ....абе човека да огледа за някой кварц около видеопроцесора може да пробва да го смени и пък да стане работата....  |
Интересен подход. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 10:15 Заглавие: |
|
|
Колеги, ако някой разполага с информация за налични количества на CGA монитори в добро състояние моля да сподели. Иначе само със смяна на кварц или други елементарни операции е ясно че работата нямя да стане. Но и цена от 150 лв. за преработка също ми се вижда непосилна. Сравнима е с цената на нов кинескоп. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 18:17 Заглавие: |
|
|
Аз имам един цветен ИЗОТ. много е стар но работи перфектно. _________________ home studio |
|
|
 |
Electronicsinfo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 16:45 Заглавие: |
|
|
CGA е цифрово, VGA аналогово. Успех с кварца! Междувременно говорих с хората. По-малко от 15бр. не могат да се поръчат  |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 8:10 Заглавие: |
|
|
Electronicsinfo, броят на необходимите преобразуватели е около 80, так че не в това е проблема а в цената за единичното устройство. За цена от 150 лв.може да се купи стандартен 14" телевизор с RGB входове и спомоща на елементарна приставка да се ползват като монитори. Ако цената се редуцира може да говорим. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|