Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
valioman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 9:33    Заглавие: Re: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? Отговорете с цитат

Rockton написа:
rusin написа:

ако не те притеснява пусни я и на мен [email protected]

Имаш Поща, пратих ти го на мейла цял целеничък, "голем зор видох" Laughing Shocked Laughing

видях чеси ми я пратил но ти просто си ми пратил копие на вече инсталираната програма а не самата инсталация с крака.
И сега след разпакетирането и проба при включване тя си иска драйвер който стои в систем 32 в уиндоуса .Smile
или изхабил си си мегабайтовете за нищо ама след време ще свикнеш.
А който иска тази програма нека я свалиот файлообменника там наистина е цялата и работи Smile

само ако може някой да ми каже как да я вържа с Eagle 4.11 много ще съм мо благодарен.При проба не си разпознава библиотеките.Има ли няква настройка за преработване или ъпдейтване на библиоптеките.??? Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sezo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 13:34    Заглавие: Re: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? Отговорете с цитат

АКО МОЖЕ И ЗА МЕН [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ТоHu
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 23:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами ако питате мен ползвайте протеус, доста по добра е от workbench особенно от 5-та версия, за протеус .. вижте тук mcu-bg.com в библиотека, има я и тук http://www.eldevice.net/upload/proteus/, но е по стара верися.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети