Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Инсталация на принтер

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 19:14    Заглавие: Инсталация на принтер Отговорете с цитат

Здравейте, значи имам следния проблем. Опитвам се да инсталирам принтер хюлет пакарт модел PSC 1400 но като започна да качвам драйверите оше в началото ми казва че има проблем и не може да копира файла hpzprl01.exe и до тук. Не ми позволява да инсталирам нататък. потърсих инфо в гугъла но не ми стана много ясно на какво се дължи. На другия ми комп се инсталира без проблем и двата с еднакви операционни системи уиндоус 98 секънд едишън. Ако някой се е зблъсквал с такъв проблем нека да сподели.
Благодаря предварително.
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 20:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не би просто сд-ром устройството да не може да го прочете? Пробва ли да копираш директорията с драйверите от сд на харддиск и тогава да инсталираш? Пробвай евентуално и да си дръпнеш актулен драйвер от нета.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ти ли казва, че windows installer е стар и не може да го инсталира или нещо от сорта?
Повечето нови програми си го имат вградено, ама в твоя случай пробвай в сайта на майкрософт
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 17, 2005 13:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте пак колеги. Пробвах да го инстална като преди това кача драйверите на харда но и така не става. Пак ми изписва същата грешка. Ще взема да му преинсталирам уйндоуса да видим тогава дали няма да стане .
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети