Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

помощ при избора на box...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mimo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 9:10    Заглавие: помощ при избора на box... Отговорете с цитат

Здравейте на всички! Аз съм нов потребител! Търся да си купя бокс или друго устройство за инсталация на софтуер в телефонните апарати! Не съм запознат с тези неща и се надявам Вие да ми обясните кое е най- изгодното и в същото време най- сполучливо! Very Happy
----
Благодаря ви предварително Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
grymotevitza
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей

кажи кои марки телефони искаш да флашваш и мога да ти препоръчам нещо. Box който флашва всички видове телефони не съществува. Има разбира се и универсални (които работят с 3 - 4 марки телефони ) но чесно казано аз не ги предпочитам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mimo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 16:01    Заглавие: Отговорете с цитат

grymotevitza написа:
Здравей

кажи кои марки телефони искаш да флашваш и мога да ти препоръчам нещо. Box който флашва всички видове телефони не съществува. Има разбира се и универсални (които работят с 3 - 4 марки телефони ) но чесно казано аз не ги предпочитам.

Нокиа, сони- ериксън, самсунг и (сименс) не задължително Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
grymotevitza
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 18:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Nokia - бих ти препоръчал JAF. Смея да твърдя че в момента е най добрия Nokia -Flasher на пазара, а и цената е добра (200 euro)
За повече инфо можеш да погледнеш официалния саит:

http://www.odeon.cn/

Sonyericsson - най доброто в момента е Cruiser, но е скъпичък.
като алтернатива бих ти препоръчал USB Smart от Zulea. Този Dongle излезе скоро и има доста бъгове, но Zulea e eдин от най добрите при Sonyericsson и сматам че има голямо бъдеще. Цената е супер - около 50 euro.

Samsung - Nsdongle update-тите идват бързо и имат добър support. цената е около 240 euro.

Siemens - Martech, но е твърде скъп - 350 euro, по евтин е SST-Dongle - 200 euro, но съответно и не толкова добър.

Надявам се да съм помогнал поне малко Smile

УСПЕХ !!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mimo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 20:27    Заглавие: Отговорете с цитат

grymotevitza написа:
Nokia - бих ти препоръчал JAF. Смея да твърдя че в момента е най добрия Nokia -Flasher на пазара, а и цената е добра (200 euro)
За повече инфо можеш да погледнеш официалния саит:

http://www.odeon.cn/

Sonyericsson - най доброто в момента е Cruiser, но е скъпичък.
като алтернатива бих ти препоръчал USB Smart от Zulea. Този Dongle излезе скоро и има доста бъгове, но Zulea e eдин от най добрите при Sonyericsson и сматам че има голямо бъдеще. Цената е супер - около 50 euro.

Samsung - Nsdongle update-тите идват бързо и имат добър support. цената е около 240 euro.

Siemens - Martech, но е твърде скъп - 350 euro, по евтин е SST-Dongle - 200 euro, но съответно и не толкова добър.

Надявам се да съм помогнал поне малко Smile

УСПЕХ !!!!!!

За нокия не съществуват ли алтернативи подобни за сони ериксън Question
GSMnext
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Pyce

МнениеПуснато на: Нед Сеп 18, 2005 7:41    Заглавие: Отговорете с цитат

www.ufsxsupport.com
www.ufsxhwk.com

tova e tovq izbor Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети