| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:55 Заглавие: samsung шаси-sct57b A53QCA891X-?!? |
|
|
| Здравейте колеги.Вече втори Самсунг с изтощен кинескоп.Започнах да се съмнявам дали не бъркам някъде.Телевизора светва с голямо закъснение(30 мин.) и когато светне картината е лоша.При увеличаване на отоплението светва по бързо.Захр. на видеоусилвателите е ОК.А на предния ТВ сложих шасито с цокъла на друг кинескоп и светваше веднага.Някои имал ли е подобен случаи?Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 13:02 Заглавие: |
|
|
Няколко такива. _________________ Димитър |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 17:03 Заглавие: |
|
|
| Провери колко волта ти е отоплението.Преди три месеца ми донесоха МИТСУБИШИ с дефектно ТХО и си бяха купили ново Аз само да им го запоя.Всичко беше идеално.След месец ми го донесоха че картината станала много бледа. Меря кинескопа а той не показва никаква емисия.Донесоха ми друг кинескоп слагам го и всичко стана пак нормално.Сега го донесоха ипак кинескопа заминал.Оказа се че новото ТХО ми дава 9в отопление и затова са заминали двата кинескопа.Та мисълта ми е ако евентуално е сменяно и при теб ТХО ТО ПРОВЕРИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ОТПЛЕНИЕТО. |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 7:38 Заглавие: |
|
|
| TХО-то не е сменяно.ТВ даже не беше отварян.Явно е лоша партида кинескопи.А Самсунга е сравнително нов 4-5год. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 8:05 Заглавие: |
|
|
Даже много е издържал,много паднаха в гаранция или веднага след нея. _________________ Димитър |
|
|
 |
|