| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 22:49 Заглавие: SMD машинен монтаж - къде и как? |
|
|
Колеги, имам следния въпрос - можете ли да ми препоръчате завод/цех за машинен монтаж на повърхностни елементи (също и за неповърхностни евентуално). Серията за момента не е голяма - мисля да пусна 5 панела с размери гприблизително 250х250мм, но и занапред ще ми трябва. Та в общи линии ако може да ме насочите към такова предприятие и евентулно да изготвим сравнителна характеристика по цени и качество на изпълнението.
Другото, което ме интересува, ако сте запознати с техническите изисквания за минимални отстояния на елементите и прочие.
Благодаря предварително. Мисля ще е полезно не само за мен.  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 23:20 Заглавие: |
|
|
tropper, технологичните изисквания до голяма степен се определят от мястото и машините с които се разполага.
За София може да пробваш в бившия ХИС на 7-ми км (твърдяха, че приемат и малки серии), а също така пробвай и в Микрон 20 (те също организираха някаква линия).
Въпреки, че за количеството което споменаваш аз лично бих се замислил дали да търся подобни услуги (все пак зависи от комплектацията ). |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 23:30 Заглавие: |
|
|
На тези панели ще има общо около 3000 елемента (пропуснах да спомена по-горе), което не е работа нита за един, нито за два човекодни за ръчен труд. Дали има смисъл най-вече зависи от цената.
Благодаря за идеите все пак - ще звънна във ХИС. А знам, че в Ботевград има завод за такова нещо - ЕПИК - работили ли сте с тях?
П.С. не питам само за София - има куриери за тая цел  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2005 7:17 Заглавие: |
|
|
| Тук забрави, начина им на работа е доста по-тазличен и просто не биха ти обърнали въобще внимание за подобна серия. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 19:08 Заглавие: |
|
|
Във Микрон 20 със сигурност правят. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|