|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 19:20 Заглавие: |
|
|
| На мен едвам ми вървят филмите постоянно без да засичат, на шина 83.3 . Например avi клип над 600х450 понакъсано върви и картината закъснява спямо звука. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
| С каква видео карта и саунд карта си? Включено ли е DMA на харддисковете? - провери в Device Manager. С какъв Windows си всъщност и кой плейър ползваш? |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 21:41 Заглавие: |
|
|
Някой да знае дали освен преходници от slot 1 към FC-PGA и FC-PPGA има и такива за slot 1 към FC-PGA2
И дали имат джъмпери за напрежението  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 22:25 Заглавие: |
|
|
| Не съм виждал преходник за FCPGA или FCPGA-2 с джъмпери за напрежението, но може да си ги изкараш от преходника - трябва да извадиш 5 пина от сокета и да свържеш там с жици 5 джъмпера към маса. Корекция на напрежението може да се получи и само с окъсяване между някои от въпросните пинове, но това силно зависи от конкретния случай и е много по-опасно да не се обърка нещо в комбинацията между VID сигналите от процесора и от окъсяването, в следствие на което може да получиш съвсем различно напрежение от това което искаш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|