| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 21:26 Заглавие: Търся магнетофонна глава за Юпитер 202С. |
|
|
Търся магнетофонна глава за Юпитер 202С. Може и втора употреба но в добра кондиция. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 23:39 Заглавие: |
|
|
Имам едни чисто нови ама от какъв звяр са не знам-ако можеш да ми я снимаш да я поглегна -ще ти подаря 1-2 стига да са същите _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 12:34 Заглавие: |
|
|
bai_tishan, изпратих две снимки на e-maila. дано имам късмет,защото в София по магазините намирам само за Маяк и нищо друго. Успешен ден и приятна почивка през празниците. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
Добри утре ще поровя из кашоните и вечерта ще пиша за резултата _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 8:41 Заглавие: |
|
|
О.К. Благодаря и приятна почивка. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 21:47 Заглавие: |
|
|
Ami te na vremeto glavite na JUPITER-ite si bqha ot MAJAK 202-parvoobraza na JUPITER,taka 4e si po sledite na Original Petrov.Ako bai_tishan ne otkrie negovite,bqgaj i kupuvaj ot maq6kite!A ima i edin drug 4alym,ama mi e neudobno da pi6a tuk za tova,4e 6te mi se smeqt kolegite Ama na vremeto kakvo li ne sme izmislqli  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Tisho Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 22:04 Заглавие: |
|
|
Абе Ditronix я го кажи този чалъм че на мен ролковите магнетофони са ми слабост . И ми е интересно за какво става дума. А аз съм слагал на Кащан глава от Маяк и си бачка без проблем само трябваше да вдигна малко тока на подмагнитване ,ама малко  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 21:01 Заглавие: |
|
|
kato opravq kompota,4e 6te me rejat moderatorite.Ako iska6 obadi se na 0518 6001-Drago ili na 089 8773 125 _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 21:10 Заглавие: |
|
|
Глава за Маяк аз вече си купих но още не съм пробвал как ще звучи музиката с нея надявайки се да намеря и оригинална. Все пак разликата във вътрешното съпротивление на двете е доста чувствителна 80 ома за Маяк и 240 ома на Юпитер. Не знам дали предусивателя ще може да поеме тази разлика нормално или е нужно някакво съгласуване. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 22:46 Заглавие: |
|
|
| За съжаление освен съпротивлението ,главите имат и индуктивност, която взема участие във настройките на предусилвателя и крайното стъпало за запис.По спомени омовете съответстваха на индуктивността в мХ или микро ,както и да е ,това означава ,че едната ти глава е със три пъти по-ниска индуктивност ,силно се съмнявам че ще работи добре. |
|
|
 |
|