| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 6:39 Заглавие: Вход в сервиз или дъмп |
|
|
Извинявам се за тази тема ,но проблема със това ТВ ме кара да напиша отново. Марката е SOGO ,донесоха ми го с диагноза TDA9365 за смяна.Крайното на звука също беше с изгърмял един канал,смених го и след като фиксирах 1 крак на процесора (Power)към 3.3 волта заработи.Проблема е обаче че нямам свестен дъмп в паметта и не ми излиза D/K и регулировките са кофти ,на степени ,а и нещо май чувствителността не ми харесва. Така и не открих как се влиза в сервиз, но пробвах с дъмпове от CP-385 JVC и CP-785 Daewoo-те са направо в сервиз,изкарах D/K и звука ,но нещо още не достига.
Много моля ,ако някой има дъмп за този модел 29 инчово SOGO Flat,
или поне описание на параметрите от сервизното меню на CP-385 ,или CP-785 да ми го прати тук или на [email protected] Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:11 Заглавие: |
|
|
| Имам на CP-785a.p но е 9 Мв как да ти го изпратя пробвах през ABV но не става и Нета ми доста прекъсва. |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:36 Заглавие: |
|
|
| не мисля че между daewoo cp385 i sogo има нещо общо, а за повечето китайски шасита с тда93хх в сервиза се влиза със скрит бутон |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:41 Заглавие: |
|
|
| ELP изпратих ти го провери си пощата. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 19:59 Заглавие: |
|
|
| Сервизното е хубаво ,но нищо по моя въпрос няма за точките от сервизното меню ,явно не е същото за тези китайски боклуци. Продължавам да търся дъмп или начин за влизане в сервиз.При пускане без 24С08 всичко е нормално,но не иска да работи с празен или пълен с FF чип. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 7:23 Заглавие: |
|
|
Това:
| ELP написа: | | При пускане без 24С08 всичко е нормално,но не иска да работи с празен или пълен с FF чип. |
е доста странно и ми прилича на друг проблем. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 14:01 Заглавие: |
|
|
| Е нямах предвид ,въобще не иска да работи ,само стандартите липсва D/K и настройките на картината се държат странно. А на тебе за какво ти напомня? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 14:20 Заглавие: |
|
|
ELP, ОК просто възприех нещата по буквално.
Дали въпросния телевизор неприлича на едни модели Akira?
При които се влизаше по много странен начин в сервиз.
Какъв му е пулта на това чудо? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 15:45 Заглавие: |
|
|
Пулта му е малък сив горе са цифровите бутони power ,mute под тях каре с бутон меню в средата vol- vol+ ch- ch+ ,и около това каре четири цветни бутона без надписи.Под карето има още едно поле бутони за таймер ,система индикация ,директно влизане в подменютата текст и game. Ако ти е мътно ,щото аз не бих го разбрал добре ,ако не беше пред мене ще опитам да го снимам и ще го пусна по-късно,че сега трябва да му купя и AV ключа M52797 -и тя е изпукала май и товари входа по ниска. Благодаря за съчувствието ! Между другото -отварях пулта -няма скрити бутони. Май ударих на камък-този чип 52797 никъде ли го няма  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 17:10 Заглавие: |
|
|
| Засега се разминах само с пробил защитен ценер на видеовхода.Благодаря на всички и особено на колегата Лефтеров.ТВ-то бачка като пушка засега закривам темата! |
|
|
 |
|