| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
WDW Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 13:59 Заглавие: Mastech AUTO RANGE -- Kak ??? |
|
|
Имам уред Mastech с AUTO RANGE , та въпросът ми е мога ли да си меря спокойно да речем напрежение, след като го включа той винаги тръгва от обхвата mV!!!!
Ще успее ли да превключи адекватно,ако му подам 500В или ще изпуши !!!
Щот ръчната смяна на обхватите е много неудобна !!! _________________ "... сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ......"
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 16:08 Заглавие: |
|
|
Ми той за това е АUTO RANGE. Пускаш го само на VDC или VAC, или каквото там има и толкоз.
Те тия ги дават и с ръководство към тях и там си пише.
И аз имам такъв, модел MY-68. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
WDW Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 14:46 Заглавие: |
|
|
Да, има си ръководство,но там нищо не се казва по въпроса !!!
И твоя като е с AUTO RANGE, като го включиш от най-малкия ли обхват тръгва??? Щот при мен винаги на мВ и незнам дали ще успее да превключи толкова бързо !!!??? _________________ "... сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ......"
 |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 14:51 Заглавие: |
|
|
Щом като е с ауторейндж и е съвременен е електронен предполагам
Естествено, че няма да гръмне. Китайчетата за 5 лева не гърмят, а това ли да гръмне
Тая работа с обхватите от горе на долу важехе за архаичните електромеханични уреди, с електронните се работи точно от най-малкия обхват нагоре, докато хванеш стойност.
П.С. при този ауторейндж неудобството, е че ще имаш примерно около 3-4-5 секунди от момента на поставянето на сондите до отчитането на стойност... _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
|