|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 6:51 Заглавие: |
|
|
Нали се коментираше че има гаранция тоест не трябва да се променя нищо.Нормалния ред е ако има проблем с геометрията (което силно ме съмнява ) то проблема да се отстрани в гаранционния сервиз.Не е коректно да се рови в това меню в гаранционен срок.Все пак името му е "СЕРВИЗНО " което много добре подсказва че НЕ Е за собственика.Това е моята препоръка ако искаш се вслушай в нея  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 16:47 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | .Нормалния ред е ако има проблем с геометрията (което силно ме съмнява ) то проблема да се отстрани в гаранционния сервиз. |
ОК не знаех ,че се нарушава гаранцията !
Къде във Варна е сервиза на Watson ?
sacho ако си мислиш ,че преувеличавам за геометрията мога да направя снимки с цифрово фото да се увериш !
ТВ-то няма проблеми (както и написах) с кабелна и двд ,но ме съмнява да са тествали с Playstation2 ! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 18:31 Заглавие: |
|
|
Дали работи по висока честота или по ниска не би трябвало да има проблеми с геометрията.Двата режима в крайна сметка ползват едни и същи стъпала.Ако има нещо което се забелязва като недостатък при работа с играта вероятно това са някакви изкривявания по крайщата вследствие на прекалено голям контраст.Опитай да намалиш леко контраста и виж дали се пооправя.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
Ми да не му чупя хатъра на човека, ама не бях видял темата по-рано.
Разказвали ми са за Watson и другите там евтини марки в METRO, че дават много дефекти. Иначе ако работят - как да е.
Така, че риск печели, риск губи. Дано да се реши този проблем с геометрията и да си го ползваш със здраве.
Иначе и аз си купувах преди 4-5 месеца телевизор, но се спрях на Samsung - 29", плосък, 50Hz за към 550 лв беше. Много съм доволен, страхотна картина, звук и тунер. И за гледане на филми от PC-то ми върши страхотна работа като картината е без забележки. Да чукна на дърво остана само да не се чупи  _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|