|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
unknown85 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 17:56 Заглавие: Problem s Data kabel za Nokia! |
|
|
Здравейте,
Имам Нокиа 6100. Купих си DATA кабел за 7250. Казаха ми че става за моя модел Нокиа Вярно става явно обаче досега само 1 път ми сейвна 1 мелодийка с голям зор. Сложил съм си Драйвер за кабела "Nokia_CA42_driver" Когато си лоадна даденият файл било то картинка или .мид слага ги там в програмата(ОХУ-то 2.7.0 с Крака-Лоудера) сменям онази простотия от диск на фоун(телефон) после давам Райт то фоун(въй изглежда тъпо на кирилица и уж зарежда нещо си и накрая пак ми дава желания файл че е само в програмата не е на телефона. Когато пробвам да заредя файл чрез Load file to phone (с десния бутон като се натисне от лявото меню) отново се напъва да записва нещо на телефона и в крайна сметка ми изписва Error прозорче че не го е лоаднало! Значи пробвал съм го с 4 версии на Оху-то 3 модела Нокиа 6100 и Нокиа 7250. Само 1 път успях да кача 1 .мид файл. С една дума не мога да запиша нищо на телефона само да делвам и чета!
P.S. Изчетох цялата тази тема! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕД ХЕЕЕЕЕЕЕЛП!!! ПЛС!
Давайте мнения! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
стелиан Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 14:08 Заглавие: Re: Problem s Data kabel za Nokia! |
|
|
| unknown85 написа: | Здравейте,
Имам Нокиа 6100. Купих си DATA кабел за 7250. Казаха ми че става за моя модел Нокиа Вярно става явно обаче досега само 1 път ми сейвна 1 мелодийка с голям зор. Сложил съм си Драйвер за кабела "Nokia_CA42_driver" Когато си лоадна даденият файл било то картинка или .мид слага ги там в програмата(ОХУ-то 2.7.0 с Крака-Лоудера) сменям онази простотия от диск на фоун(телефон) после давам Райт то фоун(въй изглежда тъпо на кирилица и уж зарежда нещо си и накрая пак ми дава желания файл че е само в програмата не е на телефона. Когато пробвам да заредя файл чрез Load file to phone (с десния бутон като се натисне от лявото меню) отново се напъва да записва нещо на телефона и в крайна сметка ми изписва Error прозорче че не го е лоаднало! Значи пробвал съм го с 4 версии на Оху-то 3 модела Нокиа 6100 и Нокиа 7250. Само 1 път успях да кача 1 .мид файл. С една дума не мога да запиша нищо на телефона само да делвам и чета!
P.S. Изчетох цялата тази тема! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕД ХЕЕЕЕЕЕЕЛП!!! ПЛС!
Давайте мнения! |
от каде взе крак за ОХУ-то и аз тьрся
ако може прати ми го [email protected]
благодаря |
|
|
 |
AIP Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 10:13 Заглавие: |
|
|
| пробвай с друг софт.... това е решението |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|