Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Монитор Sony Multiscan 20 SE Помогнете моля!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 9:54    Заглавие: Монитор Sony Multiscan 20 SE Помогнете моля! Отговорете с цитат

Вече четири години (въпросния монитор Sony) , Ми служи "вярно"! беше "докаран" от Германия с дефект,който отстраних още тогава,..но преди извесно време дефектира отново(друг дефект)-изчезна зеления цвят! Оказа се че е дефектирака частично интегр.схема М52328SP. Всичките ми опити до ден днешен,да закупя отнякъде тази схема са напразни! Оказа се че никой от доставчиците не може да я дистави!
Молбата ми е такава; ако някой от колегите знае как може да се достави,или разполага с такава употребявана(от стар монитор),ще съм много благодарен ако ми се обади! Благодаря предварително!
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:02    Заглавие: Монитор SONY Отговорете с цитат

Колега,утре-т.е.днес ще боря подобен,ако проблема е сериозен, ще се опитам да го купя на прилична цена и евентуално можем да решим въпроса,но не обещавам твърдо-не зависи само от мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Сря Юли 14, 2004 17:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Веско,благодаря-писах ти на личната поща,проблема е решен-вече работи-случайно намерих два такива монитора(шрот) за части. ако ти трябва нещо обади се,ще се радвам ако мога да ти помогна с твоя!
Между другото мониторът е добър,аз съм доволен ,и хич не ми се разделя с него,все пак е 20инча....но това си е мое мнение! нали знаеш поговорката"нашо лошо нема". Поздрави!
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2004 2:36    Заглавие: помогнете моля Отговорете с цитат

Умирам от кеф,че един проблем вече е решен,а си спомням,че някой беше казал-споделената мъка е половин мъка, а радостта от успеха е двойна.Колега,аз все-още не съм пристъпил към ремонта на същия монитор,но се надявам на препоръки при евентуални затруднения-все пак си с едни гърди напред.И ние сме дали нещо на този свят и все още можем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети