| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 21:09 Заглавие: Питане за Samsung S300 |
|
|
| Момчета, това е телефона на съпругата ми. Проблема се състои в това, че изведнъж, без никаква причина осветлението на вътрешния (основния) дисплей угасна. Гледано под ъгъл се вижда, че дисплея работи, но няма осветление, за да се види ясно индикацията. Носих го на сервиз, но там ми казаха (без да го отварят), че ми се е прекъснала гъвкавата връзка между двете половинки на телефона и това не можело да се ремонтира. Възможно ли е дефекта да е от нещо друго, например изгоряла лампичка, или ако наистина е от лентовия кабел - може ли да се възстанови с отделно кабелче? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 10:08 Заглавие: |
|
|
| По принцип може да се възтанови с отделни връзки но щом е почнал да се прекъсва ще стане и по зле до изгубване на всякаква индикация по дисплея. Ще ти потърся схема на дисплея но имай в предвид че е доста прецизна работата. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 10:41 Заглавие: |
|
|
Схемата на дисплея ти е в пощата - дано помогне.
Ако ти е нужна цялата схема на телефона ще ти я пратя. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 15:44 Заглавие: |
|
|
cdi, благодаря, сигурен съм, че това ще ми свърши работа.
Ако случайно ми потрябва цялата схема, ще ти пратя PM, но поне засега нямам нужда от нея. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 16:58 Заглавие: |
|
|
Tokio продават се цели готови налипани ленти но да ти кажа не всяка тръгва и са големи боклуци(аз не се занимавам с телефони но имам приятел който се занимава само с това-та от него съм чувал)Купуваш си празна лента и ако ти се занимава си прехвърляш всичките елементи от старата.Много пипкава работа е и трудна ако не разполагаш с микроскоп а и трябва да си го правил преди това.Самсунг това им е слабото място и от неговите думи много често му се налага да прави тази процедура.По мое мнение се обърни към колега който се занимава с това и нзае как да го направи защото е малко шибана работа _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|