| Предишната тема :: Следващата тема |
| Да има ли тест за влизане във форума? |
| да |
|
47% |
[ 29 ] |
| не |
|
52% |
[ 32 ] |
|
| Общо гласове : 61 |
|
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:49 Заглавие: ТЕСТ за приемане във форума! |
|
|
| Подобно на руския форум Монитор може би трябва да въведем тест за ставане на пълноправен член на форума. Напоследък хора с различни интереси и цели влизат и пишат тука какво ли не, не стига това ами и отправят обидни квалификации към други участници във форума. Нека сондираме мнение за един минимален тест при приемане във форума на базата на основни познания които трябва да имаме за да можем да водим пълноценна дискусия и да си помагаме взаимно. Без да ни се пречкат недобронамерени люде! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 9:43 Заглавие: |
|
|
Идеята е добра но който реши винаги може да намери някой да го замести пред клавиатурата за 1 или 2 минути.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:42 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Идеята е добра но който реши винаги може да намери някой да го замести пред клавиатурата за 1 или 2 минути.  |
Ако не го е срам  _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 12:33 Заглавие: |
|
|
Аз съм против.Нека всеки пита,дори и простака...Нека срещне интелигентно отношение,та белким му дойде акъла в кратуната проста.  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 13:14 Заглавие: |
|
|
| Ангел написа: | Аз съм против.Нека всеки пита,дори и простака...Нека срещне интелигентно отношение,та белким му дойде акъла в кратуната проста.  |
Като се замисля май си прав Ангеле, по-добре да покажеш на човека как трябва да се държи отколкото да го отритнеш. |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 16:37 Заглавие: |
|
|
| По питането на човека не е ли е ясно на какво ниво е. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 17:39 Заглавие: |
|
|
Добре идейката не е лоша, но мисля че този тест е подходящ за раздела ремонти, за другите е добре всеки да може да пише, ако някой не е специалист или не разбира да може да попита, все от някъде и той трябва да се научи  |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 17:41 Заглавие: |
|
|
А технически как стои въпроса? Кой ще се занимава да интегрира този тест в phpBB и струва ли си занимавката? _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 17:50 Заглавие: |
|
|
Твърдо съм ЗА!
Понеже се навъдиха много хора които и понятие си нямат от основните неща в електроника като например Morphadron който дори не знае какво е потенциометър и само питат как да направят това и онова само защото им е хрумнало да си направят нещо обаче какво влиза в главата -нищо .Все пак това е форум за хора с интерес към електрониката.И така подкрепям pamporov  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 18:03 Заглавие: |
|
|
Въвеждане на ценз за участие във форума!?! Вие какво - затворен клуб ли ще правите? Освен това, кой ще определя критериите? Кой ще състави теста и ще решава кой го е издържал? Субективизма едва ли ще може да бъде избягнат. Ако въпросите не ти харесват - просто не отговаряш! Какви тестове, какви пет лева! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
|