Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за TV тунер

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Данаилов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 19:23    Заглавие: Въпрос за TV тунер Отговорете с цитат

Здравейте,имам въпрос.Може ли ТВ Тунер (външен,SmarTV) да се свърже чрез A/V към USB или друг порт към компютъра ... и дали ще може да се записва от него ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 19:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Данаилов, въпроса ти (меко казано) ми изглежда твърде странен. Може нещо и да не съм разбрал какво точно искаш.

Но ако желанието ти е да подадеш A/V сигнал (по ниска честота) към стандартен компютърен порт и при това да може да правиш нещо с него то забрави. Ако нещо не съм разбрал - поправи ме.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 20:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Е точно пишех по темата за глупавите въпроси и анкетата за достъп до форума.. ;-)
По въпроса - чрез A/V може да се свърже към capture card с TV-IN. Другото което може да се направи ако тунера има USB (най-вероятно има, но да беше посочил модел все пак..) да се гледа и записва през него на компютъра, това със сигурност го пише в книжката и спецификациите на устройството.
Върнете се в началото
Данаилов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 23:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отзивите.Въпроса ми го зададе едно момче от нашия форум и реших да попитам по опитнито ,ако някой му се занимава:
http://forum.mnet.bg/viewtopic.php?t=7167
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети