Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с Adobe Acrobat
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cvetomirconev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Нед Сеп 25, 2005 16:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо Adobe Acrobat е програма за създаване на PDF файлове. Adobe Reader не е с ограничени възможности, а е предназначен само за четенето на тези файлове. Идеята е авторите да си купят Acrobat за $300 и да създават файлове които всеки може да отваря.

Вторият проблем ми се е случвал и решението е следното. Ще цитирам по менюта за версия 7, която ти препоръчвам да ползваш, но и да не си с нея ще го намериш. Отваряш Adobe Reader и отиваш на Edit->Preferences->Internet. От там махаш отметката "Display In Browser".

Проблема е в самият Explorer, но същинско решение не съм намирал, това е workaround, който измислих, за да мога да си върша работата. Скоро не ми се беше случвало, защото карам на Opera, която между другото стана вече напълно безплатна и без реклами.

My opinions might have changed, but not the fact that I'm right.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Radko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 25, 2005 18:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Сърдечно благодаря, cvetomirconev! Проблемът наистина изчезна, дори сега акробатът се отваря в отделен прозорец, което е по-удобно. Преди се отваряше направо в страницата и беше доста трудно да се мести картинката.
Благодаря и на всички отзовали се. Бъдете здрави и щастливи! Very Happy
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 17:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти колега, дано да мога да ти помогна??
аз работя в сервиза ми със Win 98,не съм му качвал експолорер 6 понеже задължително и винаги збъгясва уйндоуса(пробвал съм, омазва всичко), и след това знаеш процедурата (формат С), никога не давай на уйндойса да се ъпдейтва, ефекта е същият, пак се омазва и збъгясва! Наскоро излезе Unoficial service Pack 2.02 Win98SE, качил съм него и работи перфектно със всички програми с които съм го натоварил без никакъв проблем! Аз също работя със Adobe Akrobat 5.0 и тук при мен всичко е в "час" понеже не ползвам Интернет Експлорера на уйндоуса( според мен е много бъгав и бавен)-жалко че не позволява да го затрия нацяло от ОС, иначе щях да се отърва от него Very Happy Very Happy Като дефаултен браузер съм си качил Оpera 7.53 и откакто карам с това се "родих" никакви конфликти с нищо и е голям бързак, има си собствен даунлоудер и може да отваря до 20 страници едновремено, може и да се "маскира" като IE 6. или Mozila. Компа(желязото) е Пентиум ||| на 800 мхц с 512рам.
Не съм качил ХР защото си обичам деветосмичката и не ми се разделя с нея, въпреки че на лаптопа ми е ХР но не го харесвам, бъгава ОС се оказва!
Ако те интересува, пиши -ще ти изпратя сървизпакът за 98SE Също и Операта със серийните номера и Адоб акробатът, фулл версия 5.0 пак със серийните номера, гарантирано работят заедно, поне при мен е така!
Поздрави Very Happy Very Happy
cvetomirconev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Radko, радвам се че помогнах Smile

Rockton, влез в час! Първо Opera вече е безплатна, изтегли си последната версия (8.50 към датата на поста) и си карай работата. А що се отнася до Windows XP той е пряк наследник на Windows 2000, а това за мнозина си остава първият използваем Windows. Не искам да започвам спор, ти си знаеш, но според мен се губи удоволствието ако не си играеш с най-новите играчки Smile

My opinions might have changed, but not the fact that I'm right.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Radko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 20:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей, Rockton, благодаря за предложението! Но както вече писах, проблемът е решен и не ми се иска да ровя в л...ата, че може да го размириша. Засега ми върши работа.
Аз имам още един компютър вкъщи, който си е компютър, на него е качен ХР и съм много доволен от него - почти не ми създава ядове, и досега ми е блокирвал само веднъж. А на този, за който става дума, не мога да кача ХР, защото е много слаб, иначе с удоволствие бих го направил. Все пак благодаря за предложението и вниманието! Smile Всъщност може да опитам с Unoficial service Pack 2.02 Win98SE, ако не те затруднява и имаш възможност, изпрати ми го!
Желая ти щастие!
Поздрав: Радко
Гост

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 10:28    Заглавие: Отговорете с цитат

cvetomirconev написа:
Radko, радвам се че помогнах Smile

Rockton, влез в час! Първо Opera вече е безплатна, изтегли си последната версия (8.50 към датата на поста) и си карай работата. А що се отнася до Windows XP той е пряк наследник на Windows 2000, а това за мнозина си остава първият използваем Windows. Не искам да започвам спор, ти си знаеш, но според мен се губи удоволствието ако не си играеш с най-новите играчки Smile

Цветомир Цонев, благодаря за съврета, ще влезна в час, макар че все закъснявам, как да е ! Знам че опера е безплатна, тя кога ли е била платена?? И тази версия за която споменаваш съм я теглил и инсталирал, просто споменах кое работи при мен добре! Та и това че ХРто е наследник на 2000 пак ми е ясно, със сървиз пакът -98мицата се преобразява и придобива обликът на 2000, както и функциите му!
Споменах че на лаптопът си имам качен ХР, така че с новите играчки се заигравам, но в сервизът позвам "старото желязо" понеже има DOS и ком порт, а мисля сещаш се за какво се ползва това пшро декодиране на вехти и архаични екзотики! При ХР DOS липсва а и лаптопът няма ком порт та дори и LPT. Та завършвам със сентенцията че, всяко ново е добре забравено старо!.. без да влизам в спор....
Поздрави и успех!
Върнете се в началото
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 10:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Radko написа:
Здравей, Rockton, благодаря за предложението! Но както вече писах, проблемът е решен и не ми се иска да ровя в л...ата, че може да го размириша. Засега ми върши работа.
Аз имам още един компютър вкъщи, който си е компютър, на него е качен ХР и съм много доволен от него - почти не ми създава ядове, и досега ми е блокирвал само веднъж. А на този, за който става дума, не мога да кача ХР, защото е много слаб, иначе с удоволствие бих го направил. Все пак благодаря за предложението и вниманието! Smile Всъщност може да опитам с Unoficial service Pack 2.02 Win98SE, ако не те затруднява и имаш възможност, изпрати ми го!
Желая ти щастие!
Поздрав: Радко

Извинете , гостът по горе бях аз!
ето това е за сърви поакът, може да си го изтеглиш безплатен е!

Неофициален Service Pack за Windows 98 SE
Излезе поредна версия на неофициален Service Pack за Windows 98 SE дело на ентусиасти

Въпреки, че Microsoft отдавна спря поддръжката на "остарялата" си операционна система, има ентусиасти които са се захванали с тази не лека задача. На официалната страница http://exuberant.ms11.net можете да намерите повече информация както за самия Service Pack, така и за конкретните промени в последната финална версия 2.0.2, а също и линк за сваляне. Важно е да се отбележи, че Service Pack-а е безплатен.
Поздрави и успех!!!
Very Happy Very Happy :
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети