| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georgie Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 19:45 Заглавие: kss-213 вместо soh-ad3 на samsung max-n52-не става!!! |
|
|
Здравейте и помагайте.Горепосочените оптики на външен вид са еднакви.Взаимозаменяеми ли са?Благодаря Ви. _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО
Последната промяна е направена от georgie на Съб Сеп 24, 2005 18:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 20:54 Заглавие: |
|
|
Здравей.
Двете оптики са "взаимозаменяеми"!
Но ти препоръчвам да сложиш SOH-AD3.
Успех  _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 21:19 Заглавие: |
|
|
R_ARENA,благодаря ти ,в момента имам само kss213d ,а ми е спешно сега я слагам. _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 18:57 Заглавие: |
|
|
kss213 не е аналог на soh-03d,R-Arena ,подведе ме лошо.Смених я заедно с цялата механика,работи половин час и изгоря KA9258D-управлението на мотора.Не става.Бай Тишане,купувам kss213 заедно с механиката за 16лева.Иначе изгорях с два броя от 12лева но само оптиката,без механика _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 19:59 Заглавие: |
|
|
писах ти на лично _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 10:47 Заглавие: |
|
|
Aз ти препоръчах SOH-AD3 това е най-добрата оптика.И съм сигорем че са аналози защото съм ги сменявал и не съм имал никакви проблеми.Според мен KSS-a които си взел е менте _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 14:01 Заглавие: |
|
|
| Същия kss от снощи го тествам на сони и няма проблем,плюс това двете оптики не могат да се разменят на механиките,което най вероятно го знаеш ако си ги разменял. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 16:39 Заглавие: |
|
|
| Оптиките имат леки конструктивни различия в часта която фиксира оптиката в начално положение ,така че ако беше написал на какъв апарат ще я слагаш, нямаше да се получи това недоразумение. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 20:49 Заглавие: |
|
|
Марката на апарата и модела е описана в заглавието на поста.За тези "конструктивни различия"-KSS213 не може да се монтира във механиката на SOH-AD3.Вече много тъпчем на тази тема.Така или иначе ще сменям серво.Благодаря Ви.Явно тока на мотора на другата механика е по голям. _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |
|