|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kazakov_bg Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 10:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря toltec за инфото.Не става въпрос за заглушител.Съжалявам ако съм разочаровал някой.SAM-5 го купих от малък провинциален магазин за 1 лев.Знам че струва доста повече което е интересно.Но все пак защо дори на страницата на microcircuits не мога да го открия, ей тва ми е чудно пък ми се иска да си дръпна един datasheet.
Колкото до бройки мисля 4е има десетина още в магазина и това е. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Sniks Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 20:22 Заглавие: Re: УСИЛВАТЕЛ 850-1000MHZ 2 ДО 5 ВАТА |
|
|
| kazakov написа: | Здравейте колеги
Искрено се надявам ако някой има опит в подобно начинание или готово схемно решение да удари едно рамо защото срещам доста сериозни проблеми с проектирането
Благодаря ви предварително |
Kazakov,струва ми се ,че попаднах на нещо,което е много
близо до това което търсиш.
Виж това: www.twhrf.net/mkic/tp3008.pdf |
|
|
 |
kazakov_bg Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 0:48 Заглавие: |
|
|
Жестоко. Хиляди благодарности.Сега остава само да измисля откъде да го купя тва 4удо. Дано да го има някъде из БГ.Направя ли тестове веднага 6те пусна тема за резултатите.Както и да е инфото е полезно дори и заради схемотехниката.При тея честоти точно това оформление на пътеките в платката е крити4но.Мерси още веднъж.  |
|
|
 |
ГСМ Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 9:29 Заглавие: Re: УСИЛВАТЕЛ 850-1000MHZ 2 ДО 5 ВАТА |
|
|
| Ако все пак ще е джамер си намери един автомобилен телефон (в западна европа са почти без пари, в БГ сигурно ги има по моргите). Вътре има моторолско стъпало, което вади 10тина вата като го напънеш. Имай предвид, че крайните стъпала за телефоните са проектирани да работят в импулсен режим (500мкс.), но така или иначе на тебе ти трябва да забиеш само канала за синхронизация - стандарта го има описан в много книжки, остава да попрочетеш. За целта можеш да използваш самият телефон - ако е моторола например процесора е 68 серия а дсп-то е от тексаските - компилатори както и документация, схеми и т.н. има в нета за без пари. Трябва да обърнеш дуплексера, приемника тогава ще може да ти детектира активност на телефони в обхвата и заглушаването да се включва само при нужда. Каква можност точно ще е необходима зависи какъв е сигнала там където ще се инсталира устройството. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|