Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

remont na TV ORION

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen65
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юли 16, 2004 10:46    Заглавие: remont na TV ORION Отговорете с цитат

molq moje li nqkoi da mi kaje za6to se polu4i taka 4e kogato smenih STK730-080 v zahranvaneto na TV toi raboti 3 4asa normalno i STK izpu6i sled koeto slojih staroto koeto zacepi da raboti i s nego raboti 6 dni i otnovo sprq tozi pyt be izgorqlo staroto i tovarnite rezistori kym nego.kupih novo STK otnovo i sega TV raboti nqkolko dni no ne znam da ne stane pak taka 4e da izgori.na prazen hod s novoto STK naprejenieto na izhoda e 105 V a kato se pusne visokoto otiva na 100V.
Върнете се в началото
kotzev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Lovech

МнениеПуснато на: Пет Юли 16, 2004 12:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам че модела еТ20МS. Мисля че там има един електролитен кондензатор 1мф или 10 мф на 100в свързан към 1во краче на STK.Смени го обезателно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Predator_MF
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Юли 29, 2004 12:05    Заглавие: Подобен проблем имах и аз - РЕШЕНИЕТО: Отговорете с цитат

Ако си сменил всички кондензатори на захранването и СТК-то ти изпушва, купи си СТК от друг магазин или поръчаи от ПУЛСАТОР. Аз сам оправил доста такива телевизорчета, и един път имах същия проблем - изгорих 2 СТК и си поръчах. След като взех новите СТК те дори не загряваха!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети