| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 22:59 Заглавие: усилвател AKAI |
|
|
| Колеги,търся схема на усилвател AKAI AMU03 изграден с интегрални схеми STK0040 2бр. и STK3042 1бр.Проблемът е,че релето изключва,явно има постоянен ток в изхода или дефектен интеграл.Надявам се,някой да е имал подобен проблем и моля за някакви идеи.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:09 Заглавие: |
|
|
Виж дали на изхода има постоянно нопрежение с мултицет. Ако сложиш пробно 1 говорител /някой който можеш да прежалиш/и има такова напрежение мембраната ще стой постоянно издута -малко садисти4ен метод ама с мултицета е по добре.
Можеш ли да варжеш говорител преди релето или да го игнорираш |
|
|
 |
Alex01 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 20:41 Заглавие: |
|
|
Колега,не се занимавай с глупости да гориш ВГ-ли.Измери си захранването,изтегли си блоковата схема на STK-то и мери.Ако е наред (+ ; -),огледай товарните резистори на изхода на стапалото.На входа на STK то трябва да има >1 Волт,а на изхода 0 Волта.Ако до входа е добре мери релето за ,няма ли сменяй STK смело.
Успех! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 21:19 Заглавие: Усилвател AKAI |
|
|
| Приятели,може би грешно формулирах молбата за помощ.Интересува ме схемата на този усилвател.Данни за интегралите имам.С усилватели се занимавам 30г. още от дете и това ми е специалността,която съм завършил още 1978г.Не желая да ви губя времето с излишни дискусий и коментари,просто търся конкретна схема на модела.Благодаря на всички и успех. |
|
|
 |
|