|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 23:10 Заглавие: Обсъждане на схемни решения |
|
|
Смятам, че след като тук е форум, то дискусиите са открити за всички потребители и когато се дискутира дадена схема, всеки потребител трябва да има достъп до нея. За целта слагайте схемите във файлообменника или на друго място достъпно за всички. При личното изпращане на схема по е-mail , освен че не могат всички да я видят, обикновено се получава и многократно изпращане на схемата на този и онзи, хайде и на онзи, което не е удобно удобно за никой.
Ако схемата е тайна, то не е проблем да се уговаряте на л.с. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 23:30 Заглавие: |
|
|
| А не смяташ ли че тогава файлообменника ще заприлича на учебник за първи курс ...? |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 23:52 Заглавие: |
|
|
Аз също мисля че е глупаво във форума да се предлага пращане на файлове на e-mail на интересуващи се потребители, освен ако последните не пращат заявка на PM. Мисля че когато се говори публично по дадена тема за схеми или данни, които някой някъде имал и можел да прати е добре да бъдат изложени или поне да е посочен път към тях, за да не се налага всеки интересуващ се да пише съобщения, които са спам и за форима, и за изтачника на данните, а не са приятни и за изпращачите на съобщенията. _________________ home studio
Последната промяна е направена от guitman на Пет Сеп 30, 2005 6:51; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Kolyo Tsonev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 0:11 Заглавие: |
|
|
Ами тогава увеличете аттача на 1-2 MBt и схемите и документацията ще бъдат в темата.
Някой фирмени мануали не могат да се излагат в файлообменника-има и авторски права.А в темата е по закътано.
И кога ще можем да излагаме картинки?
Този аттач е като котка в чувал-по десет пъти свалям една и съща схема. _________________ Всяко ново е отдавна забравено старо |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 7:08 Заглавие: |
|
|
Всъщност въпроса не опира до организация на форума, а до култура на потребителите. Attach от 50kB е напълно достатъчен а и не натоварва трансфера. Ако за някоя схема не е желателно да бъде качена във фалообменника, същата може да бъде качена някъде другаде (data.bg, hit.bg) и да има линк към нея. За схеми, които представляват тайна просто не трябва да се споменава във постовете а да се пращат лични съобщения.
Пиша това защото в повечето подобни случаи въпросните схеми не са някаква секретна информация, а някой обявява "аз имам тази схема, ще ти я пратя" и следват множество заявки "прати я и на мен". _________________ home studio |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|