Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся добре работещи схеми за китарни ефекти
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Авг 22, 2005 7:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix, имате лично съобщение Laughing
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:22    Заглавие: Отговорете с цитат

качих няколко схеми които , някога съ "прекопирал" наживо от апаратурките, разделени са на два рара, ето линковете!!
Успехн на всички

http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=19342

http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=19343
costadinoff
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 13:59    Заглавие: китарни ефекти Отговорете с цитат

Занимавам се китарни ефекти от около 15-тина години и са ми се събрали доста схемички и чертежчета.Само ми кажете какво точно Ви интересува.За избор на схема трябва да се има в предвид стила на музиката която евентуално ще се създава.
P.S.:
Rockton,схемите ти са може би добри но да си чувал, че има разни програми които "чертаят" схеми...
Ако искаш да помогнеш - помагай 100%.А с така сканираните схеми едва ли си полезен на някого.
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 14:17    Заглавие: Re: китарни ефекти Отговорете с цитат

costadinoff написа:
Занимавам се китарни ефекти от около 15-тина години и са ми се събрали доста схемички и чертежчета.Само ми кажете какво точно Ви интересува.За избор на схема трябва да се има в предвид стила на музиката която евентуално ще се създава.
P.S.:
Rockton,схемите ти са може би добри но да си чувал, че има разни програми които "чертаят" схеми...
Ако искаш да помогнеш - помагай 100%.А с така сканираните схеми едва ли си полезен на някого.

С това мога с това помагам! - на харизаният кон зъбите се не гледат(гласи пословицата) За софт.чертаещ схеми съм чувал и работя с него, но за съжаление не разполагам с никакво излишно време за това! щом не ти харесват схемките не ги тегли, или ги затрий ако вече си ги теглил, това са ми възможностите в момента с това помагам!
Щом смяташ че не е на 100% отписвам го и решавам че не съм помогнал с нищо, как да е! Помагай ти, виждам че се изказваш "професионално", може би ще качиш и професионално чертани схемки.
Успех......
danyguit2000
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 10:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Намерих в интернета схема на ''BOSS Super Over Drive'' ,едно време съм го ползвал и бях доста доволен (оригинален,не правен) ,сега ползвам GT6 на BOSS процесор,но винаги съм се чудил какво преставляват схемите на тези добри ефекти! Ако някой желае схемата,ще я пратя с удоволствие!
sparky
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 11:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама хора, ако ще качвате нещо, качете го така че да може да го видят всички, а не си го пускайте по пощата, иначе от форума няма смисъл.

Другото може и на по бира в някое кръчме да до обсъждате.

иначе става:
- имам схема на ....
- прати ми я на [email protected]
- и на меб ми я прати на...
- инаме, и на мен на....

Ако се качи в сайта ще е и по бързо, и по-лесно за всички. Иначе е малко смешно, не мислите ли?
danyguit2000
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 14:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Прав си колега!!! Качих го! Ето къде да го намерите:
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=19456
kokowoz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 10, 2005 10:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето от мен два URL-а, в които са описани схеми с платки елементи и т.н. дано свър6ат работа на някой
http://rock-tiras.km.ru/projects.shtml.htm
http://www.domen82.nm.ru/

Very Happy

и да попитам някой има ли схеми китарни усилватели по възмойност с описание на платката страна елементи. пъте4ки. искам да си направя едно кубе, не ми се дават толкова много пари да си купя ново
Надявам се горните адреси да са ви полезни
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
danyguit2000
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 11, 2005 12:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво на теб kokowoz Very Happy страхотен сайт! Имам схема на ''Regent'' 30W китарно кубе с два входа което имах преди доста време и оригиналната му схема! За съжаление схемата немога да ти я пратя веднага,защото всичките схеми и справочници които имам не са в България,но мой добър приятел ще си идва следващият месец (ноември) и ще ми ги донесе,така че обещавам да ти я пратя веднага щом я получа! Кубето вади страхотен звук и съм сигурен,че ще ти хареса Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kokowoz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 16:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето о6те едно адрес4е специално за BOSS MT-2

http://web.tiscali.it/boxsmt2clone2005home/index.htm

Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети