Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ТЕСТ за приемане във форума!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  

Да има ли тест за влизане във форума?
да
47%
 47%  [ 29 ]
не
52%
 52%  [ 32 ]
Общо гласове : 61

Автор Съобщение
VancheS
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 15:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Сапунджиев предложението е много актуално за затворената тема с членско участие. Проблема е как ще се прави подбора. А това за застъпниците ми звучи малко нелепо да не сме на избори тука? Малко или много гилдията на жичкаджиите трябва да се поддържаме, но досега всичко се проваля заради пустия му български манталитет. От друга страна пак повтарям и младите трябва да има откъде да понаучат нещо. А в този форум е практическата страна на жицата, за разлика от повечето учебни заведения където не достигат пари за практически упражнения и се разчита на ентусиазма на преподавателите и личните им средства и връзки, които в повечето случаи са жалка трагедия (визирам средствата).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
инж.Васил Сапунджиев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 17:43    Заглавие: Отговорете с цитат

От активността в отворения форум може да се преценят качествата на всеки. По предложение на някой от затворения форум може да се гласува покана към нози активен форумист и ако той приеме, му се дава достъп до закрития форум. А за застъпниците нещата също си представям така. Пиша например в личния си профил, че съм участвал в някаква значима разработка. Давам адреса на другите участници в тази разработка или просто на свидетели, които да потвърдят при нужда, че това, което пиша за себе си, не е самохвалство. Все пак това е идея в суров вид и трябва да се доосмисли.
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 20:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Пууу тя дълга и широка стана, голям спор се завъди, а на мен ми се вижда сложна реализацията. В крайна сметка какво толкова пречат постовете на някои задаващи глупави въпроси. За ремонти на телевизори вече може да се направи затворен кръг на специалистите. Rolling Eyes
А каква точно е целта на занятието ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

slav4o.com написа:
Пууу тя дълга и широка стана

Че кво пречи да си чешем езиците Wink
Току виж пък изневиделица се появила някоя хубава идея нямаща нищо общо със дискусията - обикновено така става с хубавите идеи Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 22:32    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе в спора се ражда истината-така е, ама според мен наистина става много сложно.Форума затова е форум,за да си кажем нещо.Може би тези, които са много напред да си организират висш форум с тест,а пък този да си остане така.По повод на една моя тема някой беше написал"Това да не е ХАЙД ПАРК?"Че кое му е лошото на ХАЙД ПАРК?Някой задал тъп въпрос,отговори му и ако не разбира от дума,"ЗАТВОРИ МУ УСТАТА МЪЛЧАНИЕ!"Нека да помогнем с каквото можем на тези които искат да научат нещо,а глупаците сами ще се изолират.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 17:38    Заглавие: Отговорете с цитат

tropper написа:
slav4o.com написа:
Пууу тя дълга и широка стана

Че кво пречи да си чешем езиците Wink
Току виж пък изневиделица се появила някоя хубава идея нямаща нищо общо със дискусията - обикновено така става с хубавите идеи Very Happy

Ами да като се има в предвид, че рейтинга няма да се определя от само от броя постове. Smile Затворен форум не е необходим при положение, че човек не го мързи да праща като луд лични съобщения.
Върнете се в началото
pexli
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 18:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте на всички жичкаджии(аз не съм такъв).Случайно днес попаднах на вашето готино форумче в гуглето като търсех една схема за домашно кино.Влезнах и в онзи руски форум.Ми да ви кажа мнението си за този тест ГЛУПАВО.доста при това.Ако искам да го мина този тест пак ще го мина и без капка познания по електроника.В руският форум този тест го драсках на посоки защото исках да питам някъде за тази схема и какво се оказа че немога да питам за нея защото просто теста не съм го минал успешно.И кво правим сега.Ми нищо натискаме хиксчето горе в дясно и излизаме.Запомнете не всеки влиза тук с акъл за да помага на другите а и да търси помощт както и аз и изведнъж се оказва че неможеш да питаш щото не си минал теста и си тръгваш разочерован че никой не ти е помогнал.Ако толкова искате направете си едно скрито разделче и си обсъждайте между вас вашите си неща.Правото да се влиза там ще дава администратора на сайта.Като гледам не сте много хора така че ще ви отсее бързо кой става и кой нестава за там.Посещавам много форуми и там си имаме такива скрити раздели където можещите юзери си разменяме информация и много други неща,НО си има и други раздели където ВСИЧКИ могат да пишат и да питат.Ако е тъп въпроса ами не го гледай и не отговаряй.Елементарно.Навсякъде има мърша без това просто неможе.Та в крайна сметка съм категорично ПРОТИВ да има някакъв вид тест за да се влиза във форума.

П.П. Да но някой успее да ми помогне с тази схемичка че много си обичам ресиверчето и неискам да го хвърлям на боклука.Преровил съм всички линкове за схеми които сте събрали.Намерих схемата но хитрите к*******та ми искат 19$ за да ми я пратят.Всичко трябва да е безплатно в нета запомнете го.Ако не си намеря схема ще има хакна на тези к******та сайта ще им смъкна всички схеми които имат там и ще ви ги постна тук да им се раздвате всички и да ви влизат в употреба да си храните семействата с тях.Лека вечер ви пожелавам на всички знаещи.
Върнете се в началото
grishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 18:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Влизането в лабиринта е лесно излизането е по трудно така че по кротко.
Върнете се в началото
pexli
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

grishan написа:
Влизането в лабиринта е лесно излизането е по трудно така че по кротко.

В лабиринта кое? Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Фикри Нури
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Kърджали

МнениеПуснато на: Нед Окт 02, 2005 16:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Каква стана тя...... Laughing Exclamation Question Crying or Very sad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 5 от 7

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети