|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ицо Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:24 Заглавие: смяна на софтуера на CX70 |
|
|
| интересува ме дали може да се смени версията с по-стара и евентуално как? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nasko_penchev Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 15:35 Заглавие: :) |
|
|
и аз имам подобен проблем с един ЦФ62 ...сигурно мойе с някой бокс ама със РС232 кабела тела не дава  _________________
 |
|
|
 |
maker_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 13:25 Заглавие: |
|
|
| s fullflash ne stawa li |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 20:33 Заглавие: |
|
|
Може да се смени. Аз преди няколко седмици се занимавах със CXI70 - модификация на CX70. Версията с която го купих беше 43-та. Намерих руска версия номер 54 и го флашнах с нея. Обаче пък се оказа че менюто не е на български. Не улучих езиковата версия. Заинтересувах се от езиковите версии и се оказа че ми трябва 50-та версия. Изттеглих я и го флашнах от 54- та на 50-та версия. За мене файловете са със следните имена: CX7I_540300_rus.exe , CX7I_500500_service.exe. Не съм много сигурен за буквите в началото обаче са важни цифрите 50 е версията на софтуера а пък 300 е езиковата версия. 500 е езиковата версия за българско меню. При тебе трябват подобни файлове обаче да са за CX70. Например отиваш на http://www.allsiemens.com .
Трябва да имаш кабел който телефонът го разпознава като DCA-510.
Разпознаването става при включен кабел, пишеш на телефона *#06# и ти излиза IMEI на телефона. Натискаш левия софт бутон и ти показва още разни работи. Там търсиш някъде да пише че има аксесоари - DCA-510.
Ако ти показва DCA-540 значи кабелът не е този.
Ами... включваш кабела, стартираш EXE-то и перкаш смело. Телефонът трябва да е включен, програмата си го изключва, флашва го и пак ти го включва. Тръпката е като извадиш кабела дали и го изключиш и включиш дали ще тръгне. При мене тръгна. За проба може да стартираш само ехе-то без включен телефон и да го огледаш какво може да се цъка по него. Естествено няма да намери телефон обаче не пречи да го видиш (ехе-то).
Ако ти стиска (без да се обиждаш, ако не си уверен не се занимавай с това ами върви в сервиз). Аз преди да се реша да флашна телефона около месец четох форуми и събирах смелост.
Та .... при мене флашването се получи - от 54- та версия на 50-та.
Ако флашваш първо чети на http://www.allsiemens.com как се прави.
АКО НЕ СИ СИГУРЕН КАКВО ПРАВИШ ПОТЪРСИ СПЕЦИАЛИСТ.
(аз не мога да ти помогна на място) |
|
|
 |
rympo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:49 Заглавие: относно смяната на софтуер на CX70 |
|
|
незнам колега как си успял да смениш софтуера на телефона , кабела който казваш няма значение за това, каквото и да му закачиш стига до 33 % и телефона спира да се флашва, след което като го изключиш и включиш си работи нормално , без да има никакви признаци че някой се е опитвал да го флашва аз имам 54 и 56 версия на сервизния софтуер с български но не става боот лоадера на телефона е направен да не може да се сменя софтуера ако имате някакви други идеи споделете защото това е голям проблем за момента
благодаря ви предварително |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|