Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

21" или 25" телевизор до 400 лв

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 7:54    Заглавие: 21" или 25" телевизор до 400 лв Отговорете с цитат

препоръчайте ми читав 21" или 25" телевизор до 400 лв изискването ми е да не е китайски или турски.
Върнете се в началото
Фикри Нури
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Kърджали

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 9:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Вълнуват ли те оригинални СОНИ 28 инча на цена 200 лв.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 20:13    Заглавие: Отговорете с цитат

интересува ме само за софия
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 01, 2005 7:46    Заглавие: Отговорете с цитат

няма ли мнения по въпроса. може и втора ръка нещо свясно...
Върнете се в началото
VancheS
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Окт 01, 2005 8:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти къде искаш да е произведен в Албания ли? С новите неща общо взето е лотария. Аз си купих наскоро (преди месец) от Технополис в Люлин PHILIPS 21PT5458/01 с черен кинескоп (плосък). Гледай стерео модела, че да не ти предложат моното. За сега съм доволен, а и със същото дистанционно управлявам видеото си. Ако си вземеш такъв и се окаже куц модел поне ще сме двама прецаканите и ще има кой да обвиняваш.

Може да го видиш тук: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=13627&cat=54&f=3659 и увеличен тук: http://i.dir.bg/shop_storage/add/2005/06/15/22609.jpg

Не скачай на промоциите. това са най-големите дървета Laughing . Те за това са и на промоция. Не слушай кво ти предлагат момчетата там. О това те печелят най-голям процент - т.е. пак дърво за тебе. Другия вариант е да си вземеш от колега стар марков телевизор. Тука колегата идната седмицата заминава за Швейцария. Ако има нещо интересно ще ти пиша.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 01, 2005 21:20    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="VancheS"]Ти къде искаш да е произведен в Албания ли?
не се съмнявам, ако са внесли и оттам Smile
иначе за другото, ако попадне нещо ме имай впредвид.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 01, 2005 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

28 инча Universum 100Hz двутунерен PIP (картина в картината),лупи на изображението ,стоп кадри,200 програми и тъй нататък всички екстри и е по-евтин от 400лв и то доста-ако те интересува офертата включи се на ЛС.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети