| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ghost_13 Активен потребител

Регистриран на: 15 Окт 2004 Мнения: 94 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:55 Заглавие: SDA5255-A047 |
|
|
здравеите имам такъв проблем тв VESTEL с шаси 11ак19-8а процесора e SDA5255-a047 дали може да се смени с някакъв аналог претеснението ми е че аналога няма да управлява коректно стерео декодера надявам се че не дублирам темата с друга но за съжаление търсачката на саита е меко казано отвратително направена можеби с цел да не се ползва но както и да е та на въпроса очаквам отговори от хора които са имали същия проблем и как са успели да го разрешат предварително благодаря на всички отговорили  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 12:57 Заглавие: |
|
|
| Що са занимаваш -намери си оригинален ,за да ти е мирна главата-кво ша дадеш 50-60лв за някав дет някой щи каже че става ли и после в коша ша го метнеш-По принцип взависимост от външния софт версия 19v1 е що годе по-универсална работи и с MSP и на моношаси-кат искаш пробвай-на твоя глава.Под ламаринта има и tda8843 не забравяй че и той има вземане даване с процесора не само звука. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 15:03 Заглавие: |
|
|
bojilov питам защото маи оригинален трудно ще намеря и със сигурност ще ми предложат някакъв аналог затова питам предварително да не се набутвам излишно с експерименти погледнах в eshop.bg и в tpetrov.com но маи нямат оригинален затова ако някои се е мъчил с това шаси може да даде добър съвет нали затова е форума  |
|
|
 |
Бат Генчо Нов потребител

Регистриран на: 01 Окт 2005 Мнения: 46 Местожителство: G.Ooriahovica
|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 15:52 Заглавие: |
|
|
Колега около 5 шасита докарах от чужбина ама замяна не успях да направя на едн проц. с друг а и тия по магазините не са много стока Чесно да то кажа тиа процесори са много шибани .Пожалавам ти успех  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 17:35 Заглавие: |
|
|
благодаря бат генчо моя случаи е подобен докаран от чужбина токов удар цялото захранване изгоряло процесор памет остава и видеото да е неработещо и ще става за части това тв но все още съм куражлия някои друг да се е борил  |
|
|
 |
|