| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gatty Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 16:07 Заглавие: Ericsson a2628s разблокиране |
|
|
Как става номера?
Мога ли да го направя само с дата кабел и някаква програмка примерно?
Искам да сменя сим-картата, ама е настроен само за b-connect... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rympo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:54 Заглавие: може |
|
|
Може колега, намери си читав работещ кабел за старите ериксони , на рс232 и ще ти пратя програмата да си го отключиш, за мене по добрия вариант е да отидеш някъде и да ти го отключат за 10 лева, кабела няма да струва по малко а и след това нищо не можеш да правиш повече с този кабел
Успех |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 11:09 Заглавие: |
|
|
Аз не съм много убеден че с този кабел ще може да комуникира с телефона за отклучване или смяна на софтуера понеже изпълнението на тапата е с друг чип и други нива - не е с MAX  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 21:20 Заглавие: |
|
|
Ми вижте сега, аз кабел имам, с него обслужвам sony ericsson K500i.
Пробвах го и с стария и става, мога да гледам sms-ите и phone book-a.
Кабела съм го вързал към паралелен порт (май така се казва) - com1 се води в настройките на програмата с която се кънектвам към к500 (float's mobile agent). Та като гледам че са съвместими, реших да ви питам дали има таквоз софтуерно чудо за разблокиране. Извинявайте че не описах всичко в първия пост, но вече бях опитал на 2-3 форума без нито един отговор и бях настроен скептично.... |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:30 Заглавие: |
|
|
Госте сигурен ли си че е необходимо отключване на телефона. Какво означава --> сега е настроен само за б-соннест. Според мен няма какво да му отключваш на тоя телефон  |
|
|
 |
Gatty Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 16:23 Заглавие: |
|
|
(госта от 3-ти reply съм аз)
Ми глей са, телефона беше купен по време на една промоция със сим-карта b-connect. Направен е така, че работи само със тази сим-карта.
Откъде знам ли? Може би защото като пробвах с 2 други сим-карти, и на двете изписа "Грешен SIM" (или нещо подобно). Чувал съм че на това ми викат да е закодиран или да е блокиран или заключен (не знам кое е правилното) обаче сега не го пиша тая тема за да спорим как се казва, ами искам да разбера коя е програмата (щото rympo ми обещава такава програма, обаче споменава нещо (pc232) което не го знам какво е) с която ще успея да го разблокирам/отключа/разкодирам. |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 21:42 Заглавие: |
|
|
| Здравеи колега ако още не си решил проблема на Ериксона,пиши ми на пощата,ша го отключим. |
|
|
 |
Gatty Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 14:36 Заглавие: |
|
|
Ей колеги (Пепи и rympo), уж имате пък не отговаряте....  _________________ only you can see the darkness in the northern lights |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 19:32 Заглавие: |
|
|
| Виж си пощата. |
|