| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 10:40 Заглавие: simens c62 |
|
|
| никои ако мойе да ми подскаже на каде да се насоча консумацията му е 12мил.А и не иска да светне |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 12:41 Заглавие: |
|
|
Много общо го даваш Конкретизирай се малко-- кога/как е спрял да работи, дали е бил мокрен изтърван...... Дали е забивал софтуера и това да е причината? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 17:59 Заглавие: |
|
|
| както си е работел е огаснал не е мокрен също не е забивал |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 18:09 Заглавие: |
|
|
С толкова информация никой не моЙе да ти помогне. _________________ home studio |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 19:27 Заглавие: |
|
|
| каква по голиама информациа например да ви кажа |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 21:47 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | както си е работел е огаснал не е мокрен също не е забивал |
Неможе да е угасне както си работи. Трябва да има все някаква причина. _________________ home studio |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 22:09 Заглавие: |
|
|
| лошото е че е на детето оставило го е вечерта работешт и на сутринта уви не работи и сега ми реве за него реших в първия момент че се е откачил процесора вдигнах го но всичко си е на ред |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 13:19 Заглавие: |
|
|
| Извинявай за недоверието но мисля че ако ти не си толкова напред в нещата и не можеш сам да познаеш каква е причината трябва детето да си признае какво е направило. 1 година стаж имам като техник ма мобилни апарати ама такова чудо..... Да не би телефона да е оставен нощта да се зарежда и да е изпушил по зхранване. Като го отвориш вътре чист ли е /окиси има ли ? Почисти много внимателно всички контактни площадки на пластинки и самите пластинки особено на тези към батерията. Ако се е зареждал да не би батерията да се е прекъснала. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 10:29 Заглавие: |
|
|
| Edesign написа: | | Извинявай за недоверието но мисля че ако ти не си толкова напред в нещата и не можеш сам да познаеш каква е причината трябва детето да си признае какво е направило. 1 година стаж имам като техник ма мобилни апарати ама такова чудо..... Да не би телефона да е оставен нощта да се зарежда и да е изпушил по зхранване. Като го отвориш вътре чист ли е /окиси има ли ? Почисти много внимателно всички контактни площадки на пластинки и самите пластинки особено на тези към батерията. Ако се е зареждал да не би батерията да се е прекъснала. |
Нищо лично но как за една година стаж не си разбрал конкретно за модела че софтуера на точно този модел се скапва когато му дойде и то без външна намеса освен от претоварване на паметта. Слага се нов софт ако има конекция и телефона е ок ако няма има и други методи.
Все пак собственика да даде малко повече инфо. |
|
|
 |
|