| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 16:00 Заглавие: Съраунд колонки за домашно кино |
|
|
| Здравейте на всички.Виждам че давате на един колега за басови говорители за колата му.Аз искам да си направя говорителчета за вкъщи и по-точно за съраунда.Знам че продават но цените им са баснословни а ми трябват 6 бройки.Казаха ми че трябва да са среди.Кутии съм намерил кой да ми направи но ме притесняват самите говорители.Предложете ми някакви.Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
brum Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 16:26 Заглавие: |
|
|
Не си казал каква мощност търсиш да възпроизвеждат:) Нито какъв ще бъде ( или какъв е ) баса. Един вариант ( за доста качествен съраунд ) е 6.5 инчовите чешки говорителчета (20 вата някаде са ), по 20-30лв са броиката комбинирани с готина висока с лека мембрана, примерно копринена и .... става цифра:) Но ако си готов да отделиш такива пари мисля че няма да съжеляваш:)
Но дори и да се спреш на други говорителчета сложи и по една висока в всяка от 6те колонки. Няма да сгрешиш:) |
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 16:32 Заглавие: |
|
|
| Извинявай.Значи става въпрос само за малките колонки.Мисля че повече от 20 вата не им е нужно.Фронтални колони си имам.Буфер също имам.Трябват ми само малките колонки и един център. |
|
|
 |
|