|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
2x100+4x70 Нов потребител

Регистриран на: 03 Окт 2005 Мнения: 39 Местожителство: Варна морето
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 20:11 Заглавие: |
|
|
| dobre az pove4e nqma da kazvam ni6to samo ako ima konkretni vuprosi po temata 6te otgovarqm nadqvam se vse pak nqkoi da pomogne!!!!!!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 22:52 Заглавие: |
|
|
Защо не отговориш конкретно на собствените си въпроси Май не помниш кой отвори тази тема и кой потърси помощ от другите Няма да съм жив да дочакам времето когато такъв като тебе ще отговаря на въпросите ми.И като имаш такава яка музика,за какъв чеп ти усилвател,сглобен от няакъв кит с КД 503  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 7:49 Заглавие: |
|
|
| za6toto mi haresva i moje da stane dva puti po qka s toq usilvatel!! |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 17:57 Заглавие: Re: Помощ за 100в усилвател с КД 503 |
|
|
| 2x100+4x70 написа: | Значи имам няколко въпросчета относно всеизвестните 100ватови хобикитчета .решил съм да сменям транзисторите с кд 503
ще изкарам ли по-голяма мощност него отколкото 2н3055(според мен да но все пак да питам хора които повече разбират )и трябва ли задулжително да си стабилизирам захранването а то е на +-45 волта 250вата обаче е за два усилватела за да е стерео се пак ?мерси предварително! | .
Директно на отговора преминавам:
С подмяната на транзисторите, няма да увеличиш мощността много за сметка на изкривяванията(при еднакъв товар). Тока на покой, ще е по-висок. При слаб входен сигнал, възможно е да имаш внасяне на изкривяване.
Иначе можеш да товариш КД-то колкото щеш, трудно гори. Замествал съм при друга схема, 2N3055 с КД503 и това бяха основните проблеми.
Лично за мене, ако реално имаш 4X70W синусоидална мощност сега и не ти стигат, то означава, че озвучителните ти тела не са кой знае какво или се стремиш да озвучаваш дискотека. С тея 4X70W и добри тонколони, ще "събориш" мястото където ти е цялата техника. И няма да имаш нужда от разни КИТ-чета. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 17:04 Заглавие: |
|
|
ami naistina imam takava muzika i e mnogo silna ama prav si kat kazva6 4e iskam da ozvu4avam diskotreka to sega kat usilq na 8 ot 10 vuzmojni 4erti4ki i kat sedq 5 min me zabolqvat u6ite glavata i taka natatak to naprao ne sa sedi plius tui s dqsnoto uho po4vam da oglu6avam ne 4uvam mnogo mnogo s nego
ama na lud umora nqma
zna4i iska6 da kaje6 4e s KD 6te vadi po lo6 zvuk i 6te ima pove4e iskrivqvane taka li? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 21:34 Заглавие: |
|
|
Кво ти пука Щом си почнал да оглушаваш с дяното ухо,сигура ще оглушееш и с лявото Тогава ще почнеш нищо да не чуваш и ще си много добре  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 15:31 Заглавие: |
|
|
| 2x100+4x70 написа: | | .......zna4i iska6 da kaje6 4e s KD 6te vadi po lo6 zvuk i 6te ima pove4e iskrivqvane taka li? |
На слух почти няма да усетиш разликата, само при много слаб входен сигнал ще се появят леки изкривявания в звука. Абе направи си го с КД503, и кат не ти хареса си му тури 2N3055 само наистина не слагай, тези със знака на Toshiba, че наистина са боклук. КД 503 струват по 1-1.50 лева парчето.
П.С. А в кръга на маитапа , щом ще озвучаваш дискотека, то трябва да се снабдиш и с мишпулт, микрофон, слушалки и като за начало един комп. с 4-канална звукова карта, и DJ-ска програмка. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
2po100+4po70 Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 12:34 Заглавие: |
|
|
ne sa pritesnqvai imam gi si4kite ostanali raboti
))))imam dve sound karti i dvete sa 6 kanalni i rabotaqt ednovremenno |
|
|
 |
brum Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 12:58 Заглавие: |
|
|
| Смешник, за кво са ти 2 карти да работят едновремено, нямаш миксерче а дискотека ще озвучаваш. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 16:14 Заглавие: |
|
|
maiak ti e sme6nik spored teb edna profesionalna video karta kolko kanla ima be baluk az sam se opital da postigna su6tiq efekt samo 4e s dve sound karti 6ot imam programa det raboti s dve karti prez ednata slu6a6 edna muzika a puk prez drugata druga ili edna i su6ta kakto si go napraij
ai malko se poosdfedomi kat prikaa6 A? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|