| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 18:27 Заглавие: Wanted Ангел Вачев от София |
|
|
Някой може ли да ми даде повече информация за Ангел Димитров Вачев.
Представи ми се като телевизионен техник и се появи на обява за работа. Взех го с уговорката една седмица да идва в моя севиз http://nebelservice.com да види как е, да се ориентира и евентуално да го назнача на договор както си му е реда. Естествено договорихме заплащане и условия.
Всичко беше ОК, макар и дейността ми де е доста по-различна, човека се справяше отлично, навлизаше в непозната материя прояви усърдие и всичко до като му поставих първата задача за посещение в дома на клиент за поправка на пералня. Проблема беше елементарен бях сигурен че ще се справи.
Но Ангел Димитров Вачев отива , взима пари от клиентите за "покупка на части" и забравя да се появи заедно и с инструментите които бяха му зачислени.
Естествено не отговаря на GSM 0897 329 420. Поразпитах насам натам и се установи, че колегата е професионалист и е завлякъл и сервиза на ЕЛИТ с пари, телефони и разни инструменти преди около година и няколко месеца.
А може и други ....
Всеки измамен омаловажава загубите си но, вапросът е принципен а може и друг колега да пострада. Все пак ми трябва човека да си пребера инструментите и работното облекло дето съм му дал, защото на него има фирмени надписи и може да се представя и на други места за служител на Небел Сервиз, а то ще е сигурно с цел измама.
Моля ако някой има идея как мога да го намеря да драсне едно ЛС.
Знам че е 63 набор, живее някъде около бул. България и бул. Яне Сандански, като там може би има ателие за ремонт на телевизори заедно с брат си. _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 19:00 Заглавие: |
|
|
Кофти работа наистина. Провери го в дакси. Ако е имал работилница за ремонт респ. фирма може и да намериш инфо. _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 22:16 Заглавие: |
|
|
nebelservice като го взе на обучение не направи ли копие от лична карта ?
Мисля ,че в случая е задължитено да се обадиш в МВР -просто ако не го направиш ще съдействаш за бъдещи измами от тоя тип !!
Успех |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 10:27 Заглавие: |
|
|
| Колегите от София няма ли да споделят нещо по въпроса все пак всеки познава по някой колега А такава ситуация може да се случи на всеки един от нас |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 14:34 Заглавие: |
|
|
Вчера попаднах на тази тема:
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
Последната промяна е направена от Private на Вто Дек 06, 2005 11:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 06, 2005 11:06 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Това е фирма за ремонт на бяла техника в София, ж.к. Младост 1, не им поръчвайте, защото служителите като идват на посещение в дома за ремонт се легитимират и ако им дадете пари авансово за резервни части повече не се връщат и от фирмата ги прикриват. Моненици на дребно.
А ако го намериш,един хубав и здравословен бой. _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 11:29 Заглавие: |
|
|
| Този тип е директно за Национално издирване от Полицията. Вижда се, че е рецидивист. |
|
|
 |
|