| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 14:57 Заглавие: Схема на MAGNUM TV5510 |
|
|
По точно ми трябва захранването защото има овъглени резистори и не личат кръговете им.А захранването уж е елементарно с ТДА4605-3 и полеви транзистор.Гледах по други захранвания с такава интеграла но има различия.Пък и никъде не пише за шаси модел .Върху инпулсния траф има лепенка РТ-11 а на шасито друга с надпис 21VC-E _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 15:37 Заглавие: |
|
|
Потърси го като Minerva . Да пускам ли в пощата захранвания с 4605 ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 15:42 Заглавие: |
|
|
Аз имам три захранвания с 4605-2 но не отговарят по тая схема а съпротивленията са така опушени че пръстените им не личат Тук няма и оптрон з захранването. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 15:52 Заглавие: |
|
|
не разбрах , твоята , на телевизора с оптрон ли е или не ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 16:06 Заглавие: |
|
|
без оптрон е _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 16:20 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | без оптрон е |
Защо не погледнеш схемата на Голдстара с Saa1293 . Там е класическа _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 16:29 Заглавие: |
|
|
да гледах по нея .Тя има реле за изключване но тук пусто не са така поставени тия съпротивления.Аз тръгвам от крачетата на схемата и те ме водят на други места и не е както на Голдстара.Нищо в понеделник ще го продължа а сега го оставям при други пет броя закучени да отлежи та да му дойде акъла.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 7:37 Заглавие: |
|
|
Това е най вероятно шаси РТ11,изпратих Ви схемата на захранването,качеството не е кой знае какво.Ако искате да Ви изпратя сервизното към 10М е. _________________ Димитър |
|
|
 |
|