| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 12:52 Заглавие: |
|
|
вярно сега го видях... ама ме съмнява да е на грам... то златото по магазините е 14 лева и ако ще е тъй по-добре по галваничен път да ги позлатявам платките  _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 17:10 Заглавие: |
|
|
В някакъв сайт видях,че ползват сребро на прах,което се ползва за калайдисване (покритие) на платки,сайта не е Български,но аз се справям добре с Английски,че това което разбрах е следното:
сребърният прах се поставя да кажем в малка капачка от шише,след това си набавяте парченце парцал,така да се усучи,че да се получи като малък тампон,след това тампончето се напоява с малко вода и се топва в капачката където се намира сребъният прах,след това се започва да се втрива (нанася) с търкаши движения върху пистите на платката докато се покрият всичките равномерно!
Лично аз не съм пробвал това,защото не правя често платки,този прах, който споменах се продава в магазини за резервни електронни части (не говоря за България) и се казваше нещо от рода на ''Silver Powder ''
Мисля,че на шмиргел може да се получи такъв прах.Ако някой реши да изпробва този метод,моля да сподели какви са резултатите!!!  _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 23:54 Заглавие: |
|
|
В какъв смисъл "на шмиргел може да се получи такъв прах". да взема някоя сребърна гривна и да я направя на прах с шмиргела ли  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 10:33 Заглавие: |
|
|
Аха!!! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 12:02 Заглавие: |
|
|
Ами по твой избор,може да пробваш с някоя стара монета,може да пробваш и с шлосерска пела! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 19:53 Заглавие: |
|
|
Ако искате да научите нещо повече за така наречения Silver Powder - вижте тук: http://www.advancedmaterials.us/47MR-21S.htm
Обърнете внимание на размерите на частиците! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
ууау, в момента ми трябва да калайдисам платка 400мм на 600мм и стоя метод ще излезе соленичко, а бисмут още немога да открия.  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 20:55 Заглавие: |
|
|
И какво,ако не е тайна,ще има на тази платка  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 20:59 Заглавие: |
|
|
Ако поогледаш страницата най-от долу сигурно ще се досетиш! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
|