| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 22:41 Заглавие: |
|
|
НЯМАМ ДУМИ И аз се застъпах за тоя нахалник От тук нататък предлагам:Да възнаградим простака с мълчание  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
brum Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 23:16 Заглавие: |
|
|
Аз само да кажа нещо за стъпалата от сниката в ония форум - добри са ( поне варината в който ги имам аз ) - на външен вид същите, с mj15003. Ако можеш да отделиш пари за тях вземаи, особено ако са с mj15003. Само транзисторите са по 15лв на стъпало.
Ъ, чушки, не са с моторолските. С kd503 не си заслужават парите много много. По 25лв броя ги имаше преди 3 години с моторолските. Ако те интересува този вариант ще имам път през седмицата към магазинчето от кадето ги взех и мога да ти взема телефона на човека който ги прави. Платките бяха с писти правени на някаква баня в припои или нещо подобно. Изглеждат супер избарани. Някакъв който се занимавал с узвочаване на дискотеки по морето ги прави. |
|
|
 |
2x100+4x70 Нов потребител

Регистриран на: 03 Окт 2005 Мнения: 39 Местожителство: Варна морето
|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 7:45 Заглавие: |
|
|
| q kaji to4no koq moq fraza ne ti haresa 4e govori6 taka i koga sam pliul v liceto na nqkoi tkuv kakuvto opisa!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 7:47 Заглавие: |
|
|
| brum 4akai da vidim kakvo 6te stane sus tozi det gi predlaga platkite puk posle 6te vidim taq oferta det q predlaga6 mersi se pak i m uyvzemi telefona na onq moje da se naloji!! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 8:27 Заглавие: |
|
|
| Модератора! Заключи темата за да възнаградим простака с мълчание, защото виждаш че не всички са солидарни и му отделят премного внимание, па даже и го напътстват!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 9:45 Заглавие: |
|
|
ave ei liohman prsto ti za kakuv se ima6 4e nari4e6 mene prostak ve pederas4o maluk q sa skivai tuka kuv si kompleksar ve liohman nqkoi da te e pital dali si si daval poslednite pari za el 4asti ili za kakvoto i da e ?aaaaa?moje bi prsoto te e qd na tezi koit sa si jivqli jivota i dokato az sam prail nqkoi drugi raboti koit ne sa za tozi forum ti si stoql do kusno ve44er prail si si shemi4ki i se si gi goril i si si daval si4kite stotinki za nqkvi tupi 4asti a sega sigurno si ve4e malko po stari4ak i ti e minalo vremeto a?ima6 se za ne6to pove4e ot men???za6to? dai mi pone edno ne6to s koet da si pove4e ot men koeto ne e svurazno s elektronika za6toto az kolkot se zanimavam s elektronika tolkovz se zanimavam i s komputri praq su6to i tonkoloni muziki za koli i taka natatak.a prez pove4eto vreme sam s nqkoq putka po centara!!! a ti zadrusten pederas4o moje6 edinstveno da sedi6 v toz forum i da dava6 saveti na po neznae6tite pak koi znae dali 6te sa ti pravilni savetite ili ne!!!!ogledai se malko okolo tebe i vij drugite hora ko praqt se pak edin put se jivee
ne stoi samo s poqlnika v raka nad nqkoq platka !!!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahah
tva e edinstvenoto koet moga da napraq vuv slu4aq da ti se izsmeq podigravatelo v liceto i vqrvai mi ima za6to !!!!!!!!!!!!!!!!1 hahahahahahahahah
i tai kato qvno seld toz i most 6te polu4a ban ))))))
da si kaja az kakvoto imam i za nebezizvestniq RC
pi4 e ti naprao ksua6 ot sqkade ve az pro4etah po4ti polvinata forum
i edinstveniq savet koito si napisal kam po nemoje6tite i neznae6tite e da se mahat ot tuka da varqt da 4etat knijki ))))))))
mislq 4e celta na foruma e druga koito te nazna4il za moderator mnogo e sburkal s tebe.a i o6te ne6to ave p4i ne vsqka suzadadena tema trqbva da e mesti ospokoi sa malko moje da se saberete dvamata s pamporov i da izlezete dvamata navunka pri golemiq svqt za da ne se 4ustvate tolkovz izolirani ot drugite normalni hora
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ima6e tuika edin vic mnogo mi haresa vie nqma na4in da en go znaete
edna maika imala tri deca....dvete bili normalni a tretoto....televizionen tehnik.ama to vaji i za kakuvto ida e tehnik ))) muhahahahahahahhahahahahahhaa |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 9:53 Заглавие: |
|
|
a i o6te ne6to zabraih da napi6a kogato pi6e6te kadeto ida bilo ne samo tuk molq vi nau4ete se da ne ispozlvate tupiq si sleski shopski dialekt
dumi kato "PA" "EPA" ili oburnat slovored v bulgarskiq ezik nqma
vie mai samo knijki po elektronika ste 4eli a????????
hahahahah ama mnogo e sme6no ve razberete )))
kat toz det v4era mi se izcepii "e pa nikoi q ne6te"
hahaha sme6kaaaaaaa
e to est i tuka ima bisert4e 4akai da go citiram
| Цитат: | | внимание, па даже и го напътстват |
"e pa pi4 ti si ne4ovek be kopele (ili maina koet pove4e ti haresva)"
ahhahahahahhhhahhahahahaahahahaahahahhahaahah
pulni sme6nici ste vie de ama ai ama ne zimate akul ot horata det nasitian razbirat 6ot si4ko idva s opita ne moje ti da si pro4el dve knijki i da misli6 4e si velik ve4e vsu6nost si ni6to az za tova ne 4eta knikite koit mi preporu4vat a pitam horata s opit.
ima6e nqkva pogovorka ne znam to4no kak be6e ma mislq 4e ne6to takova-ne pitai mudrilo a pitai patilo )))
ne sam siguren 4e e tk sigurno gre6a no pone za poslednata duma su msiguren a tq e nai vajna ))aide tolkoz ot mene i se pak se nadqvam da sum purviq s BAN ehehehehehhe 6te e postijenie ))i edin savet
za tez det ne im se polu4avat shemite
))pora4aite si gi gotovi ot jti.hit.bg 6te vidite 4e ne samo vie dre6ite i ne samo va6ite shemi ne stavat
hahahahaahhahahahahahahahahahhhhhahahhaahahaahha
aide sas zdrave i gledaite polojitelno na ne6tata ne se qdosvaite mnogo mnogo |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 12:14 Заглавие: |
|
|
| Прекаляваш |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 21:10 Заглавие: |
|
|
Ей,многоватовия,като ти гледам неграмотното писане ,си мисля че освен чекии и свирки друго не можеш да правиш  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 21:33 Заглавие: |
|
|
Абе ей педерас смотан недъгав я си затваряй керливата уста или ходи върти на Урсула
Тука не е място за такива като тебе
И ше се репчиш на Пампоров или на който и да било друг от форума когато стигнеш неговото ниво а това уверявам те няма да стане НИКОГА
Ходи си с рошавите путки по центъра на с.Говедарци и не се мяркай тука повече
БАН  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|