|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stan73 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 15:16 Заглавие: |
|
|
Почистването е много добра идея, но не със спирт.
Трябва с вода, желателно е да е дестилирана.
Та процедурата по отпушването на глави за мастиленоструйни принтери с водоразтворимо мастило е следната: в съдинка малко по-голяма от лицето на главата, където са дюзите поставяш на дъното финна памучна кърпичка непускаща власинки, доливаш с малко дестилирана вода (около един см) и натопяваш главата с дюзите надолу. Така трябва да стои от 1 до около 12 часа, докато водата се оцвети интензивно ( в зависимост от степента на запушеност на главата).
Това, че си третирал главата със спирт може да я запуши необратимо ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 12:33 Заглавие: |
|
|
А аз ги чистех само с мокра тоалетна хартия или салфета. Със спирт много бързо се запушваха отново.
Между другото ако не ти се дават пари за оригинална глава, мога да ти препоръчам пълнена от ТонерДайрект. Аз преди време пробвах и съм много доволем. Качеството на печат е малко по-нико от отригинална, но за около година не се запуши нито един път, дори частично. С оригиналната имах повече ядове. Успех. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|