|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 19:22 Заглавие: Малко на търговска тема |
|
|
Един въпрос най вече към колегите от София.
Пазарувам обикновено чрез доставки по пощата.Налага се обаче утре да пообиколя Столицата за някои неща:два цифрови тунера,малко от турските захр. блокове,IC VIPer22A(къде ли не я поръчах-всеки казва-след месец,което не ме устройва) и др.Станцията ми за запояване/разпояване също е за смяна.Та кои магазини ми препоръчат колегите?Цените са без значение щом се отнася за качествена стока. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VancheS Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 23:05 Заглавие: |
|
|
Да те предупредя само да не взимаш Пепелянка12А, че е по маломощна и не става. Включва защитата и грее. не успях да я изгоря, ама не ми свърши и работа. Имат и заместител змиите му със змии, но не я записах и сега духам супата, като ми притрябва... Ще проверя утре в магазина до мен, че му дотегнах с този модел интеграла и може да я е доставил - скоро не ми е трябвала...
Където и да отидеш, не си застрахован от менте части. Магазинерите си ги прехвърлят като бомба с горящ фитил . Може да наминеш и в магазина покрай мен (виж долу линка www). Между другото роялци са получили духавелки на тънка цена . |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
|
|
 |
VancheS Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 15:46 Заглавие: |
|
|
Има всеки ден развитие! В момента си играя с графичния вид и той се променя непрекъснато, ако влизаш да гледаш. Доколкото базата данни не зависи изцяло от мен - наличности и цени. Стартиран е раздел Pilot, който ще бъде активиран в най-скоро време. След това ще се прави раздел високоговорители Tunder и Boshman. Чак след това ще го има и раздела за електронните части, който и мен ме вълнува. Просто сайта има за цел, за момента да е рекламен, за първите неща: говорители и дистанционни.
Като си говорим по тези неща: пробвай се да влезеш с нещо различно от Internet Explorer в сайта на Роялци да видиш какво става - едно голямо нищо... Е кажи ми при този случай как да се оправям при факта, че те са дистрибутори на Pilot? И доста такива неуредици спъват работата. Не знам дали си правил някога сайт, но не става току така - хоп и готово. Освен ако не използваш някой "бляд" шаблон. Отгоре на това си гледам основно и ремонта на уредите  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|