Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема на свързване (data cable) на GSM Samsung A800

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
costadinoff
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Пон Окт 10, 2005 9:06    Заглавие: Търся схема на свързване (data cable) на GSM Samsung A800 Отговорете с цитат

Спешно търся схема на свързване (data cable) на GSM Samsung A800 към PC!Някои може ли да помогне. Question Скапа ми се дисплея на телефона а всички номера са записани в него а не на сим картата.Не си струва мисля да го ремонтирам повече. Искам да си купя нов но данните от стария ми ТРЯБВАТ Exclamation Exclamation Exclamation
Arrow
P.S.:
Нека модераторите ме извинят ако съм писал в друг раздел. Embarassed
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 10, 2005 21:14    Заглавие: pinouts Отговорете с цитат

http://pinouts.ru/data/samsung_r2x0_pinout.shtml
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
costadinoff
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 11, 2005 9:32    Заглавие: благодря но... Отговорете с цитат

благодаря dtmf но знам,че имаше една,някаква,такава схема със Max232, която съгласува сигналите...и която съм изтрил от компютъра си Sad Sad Sad
costadinoff
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 11, 2005 9:48    Заглавие: намерих това което търсих Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy намерих това което исках Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
http://mobilnik.org.ua/scheme.php?img=cable_a800.gif
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети