| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hamann Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 17:00 Заглавие: telefon,ATC,shema,razgovori |
|
|
Преди бях гледал в някакав сайт за схема която се вразва кам дом.тел.-а от което се пе4ели безплатни разговори.са6то има6е не6то и за ули4ните телефони.Сайтат в кои то ги гледах не де6е на български и ни6то не му разбра.ако някои мойе да ми обясни как стоят не6тата и какъв е принципа им на деиствие,как влияят те на телефона зада се полу4и това.Цифров или аналогов трябва да е тела.
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 17:11 Заглавие: |
|
|
| Hamann и аз не разбрах кой знае колко от твоя пост, щото и той май не е на български. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 18:34 Заглавие: |
|
|
| Аз работя в АТЦ.Забрави темата. |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 20:50 Заглавие: |
|
|
Да не е бил някой Албански сайт, бе? Те са големи шегаджии! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 19:37 Заглавие: |
|
|
Аз съм виждал в руски сайт един грец и един ценер за 24-28V който се свързва последователно на телефонния апарат и целта е когато отговориш на повикване в телефонната централа да зацепи релето, което отваря връзката, но да не падне напрежението на линията до ниво при което линията се смята за отворена и се отчита импулс. Така когато някой ти се обади може да си говорите докато централата си мисли, че връзката не е осъществена. Естествено този метод е приложим само на аналогова централа, мисля че отдавна вече не работи в БГ.
п.с. Аз съм виждал в един сайт ”устройство за пестене на електроенергия”, устройство за ”елиминиране действието на фискалната памет при работа с касов апарат” и за безплатни телефонни разговори също, и много други такива глупости. Не че работят, но се разчита на технически неграмотният потребител, който няма да се усъмни в работоспособността на устройството като гледа картинките на сайта, и ще си го поръча за много пари - по пощата с наложен платеж разбира се. После ходи обяснявай в МВР, че те е измамил някакъв, който продава устройство за манипулиране показанията на електромера ;-) |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
Тази схема с греца ценера и други вече не може да се ползва дори в аналоговите АТЦ защото почти навсякъде има електронни системи за таксуване от сорта "Рита " "Интакс" "Скат" и други измислици които не позволяват това защитно време.За електронните централи принципите са съвсем различни набирането е тонално и въобще не може да се мисли за подобни методи.Та както каза Филипов безплатен обяд няма.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|