| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 22:38 Заглавие: Реле за време |
|
|
Търся схема на изпитано реле за време, на което след подаване на захранващото напрежение изключва контактите на релето след 10сек. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 6:40 Заглавие: |
|
|
| Ако става дума релето да включи при подаване на напрежението и след 10 секунди да изключи и точността не е необходимо да бъде кой знае каква е удачно да се ползува таймер555 в подходящо свързване За да се даде точна схема трябва да се поуточнят първоначалните данни - поне на какво напрежение работи релето и колко ток консумира намотката му |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 14:04 Заглавие: |
|
|
Ето схема на такова реле. Стойността на резистора R7 се определя в зависимост от входното напрежение и напрежението на релето. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
ppetroff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 18:52 Заглавие: |
|
|
Още едно решение което се продава по магазините като набор.
Ето линк http://www.neomontana.dir.bg/kit90.htm _________________ Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 31, 2005 0:07 Заглавие: |
|
|
на мен пък ми трябва реле(ако може да се нареча реле) което да севклучва и изключва през определено време. ако имате схема моля да ми изпратите ако не ви представлява трудност разбира се.благодаря предварително. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 31, 2005 7:01 Заглавие: |
|
|
| V_A_S_K_O_1 написа: | | на мен пък ми трябва реле(ако може да се нареча реле) което да севклучва и изключва през определено време. ако имате схема моля да ми изпратите ако не ви представлява трудност разбира се.благодаря предварително. |
Това в пощата върши ли работа ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 31, 2005 9:39 Заглавие: |
|
|
мерси колега може и да варши само че не мога да го прегледам тъй като скоро правих преинстал на win-a и още не съм го качил но тия дни ще го кача и ще ти пратя ЛС _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
|