| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 21:37 Заглавие: Проблем TDA8362 надписите излизат видеосигнала не говор има |
|
|
| Колеги имам проблем както написах по горе с тази интегрална схема.Мисля че дефекта е в нея .Но веднъж имах същия проблем само че с TDA8361 и като замасих превключвателя вход изход на чипа 21 крак излезе и видеото и графиката (надписите ) при команда с дистанционното .Забелязах че при TDA8361 когато на 21 е 5В на 21 излиза служебното инфо селектиран е входа RGB а когато е 0В (замасен) излиза сигнала и от видеото и от служебната инфо смесват се и двата.Някой има ли идея какъв е дефекта?Пробвах същия номер и с TDA8362 но не се получи:-(Според мен дефекта е в интегралната схема ,а вие как мислите? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 21:54 Заглавие: |
|
|
| Възможно е да е дефектна.Проблемите с нея са често срещано явление.Имал съм доста случаи с частично увредена схема. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 22:03 Заглавие: |
|
|
скоро имамх такъв проблем-беше офазен скарта и от там частично повредена схемата.Утре може да ти кажа как да я излъжеш ако се е скапала като моята.Само че скарта отпада за винаги _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 10:15 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | скоро имамх такъв проблем-беше офазен скарта и от там частично повредена схемата.Утре може да ти кажа как да я излъжеш ако се е скапала като моята.Само че скарта отпада за винаги |
Разчитам на теб колега да помогнеш :-)щото стареца е бедняга и да му спестя някой лев поне със старата схема да стане а той скарта едва ли го ползва:-))) |
|
|
 |
|