| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 23:24 Заглавие: кодове |
|
|
Гост къде мога да видя този диск който ти предлагаш
Господин Филипов моля Ви нека няма гости Участващите тук нека бъдат така добри да пишат името си Това е мое мнение и не ангажирам никой със него
Можеше просто да доредактираш поста си, а не да пускаш 2 последователни  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 8:54 Заглавие: |
|
|
G_Anev изпрат писмо на [email protected] и ще се разберем.
Не разбирам какво толкова се засяга bai_tishsan,мисля че ясно съм го написал ако има интерес от който и да е точка на България няма проблем.
"Еи съсипахте го тоя бизнес с разкодирането,селяни дето през живота си не са измислили сами как се разкодира и един прост касетофон се бият в гърдите че разкодират касетофони. "
Радвам се ,че мога да контактувам с хора,който измислят как да се разкодират касетофони ,може би прословутият метод с "наплюнченият пръст" е твое изобретение колега? |
|
|
 |
Nikola Kirov Активен потребител

Регистриран на: 23 Фев 2005 Мнения: 85 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 11:28 Заглавие: |
|
|
Абе смотаняк ,ако дори веднъж беше седнал сам да измислиш метода по които се разкодира един касетофон щеше да знаеш колко време отнема и нямаше да рзхвърляш информация за накакви си смешни 50 лева.
А да не говорим че е неморално да продаваш чужд труд. А в тия дискове е събран супер много труд на хора дето са на ниво дето няма да го достигнете и цял живот да се занимавате с това.
Баи ти Тишан същия образ.
Не че се надявам като говоря нещо да се промени,хора с вашето мислене вече под път и над път и посредственоста отдавна го погълна тоя бизнес.
Но дано все пак вие да осъзнаете за какво иде реч и да се позасрамите. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 11:56 Заглавие: |
|
|
| Nikola Kirov, случайно да имаш чувството, че прекаляваш най-малкото с това:? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 12:07 Заглавие: |
|
|
Нещата трябва да се наричат с истинските им имена.
И ако не го правим не може да бъдем нещо друго освен лицемери. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 12:10 Заглавие: |
|
|
Nikola Kirov, изобщо не си попаднал на правилното място.
Подобно отношение е проява на нещо съвсем друго и няма нищо общо нито с лицемерието, нито с истинските имена. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 12:17 Заглавие: |
|
|
RC може би ще е по добре да си оползотворяваш по друг начин времето,различен от това да се месиш почти в всяка тема в този форум. . |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 12:20 Заглавие: |
|
|
Nikola Kirov, може да бъдеш напълно спокоен за това.
Но си объркал форума. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 12:42 Заглавие: |
|
|
Тази тема от обява се превърна във филосовски спор,така че тове е последният ми пост по темата.
Nikola Kirov щом не ти се дават някакви смешни пари за калкулатори и програматори и ти е толкова трудно да разкодираш касетофони,не се занимаваи с такива работи.Ако пак ли не можеш по друг начин да си изкарваш прехраната ,аз ще ти изпратя един диск за да те улесня,хора сем все пак. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 13:05 Заглавие: |
|
|
Аз ти говоря че самото разпространение на тая информация е проблема ти ми предлагаш диск.
На различни езици ли говорим,абе като гледам съвсем на български си пиша. Явно ти е трудно изобщо да осмислиш нещата.
Преди да продаваш и раздаваш дискове,вземи един касетофон кодиран,от по простите с памет, такъв които не си правил досега,и само с логически анализатор и програматор го отключи без да ползваш информация как става,измисли го сам. Ами тогава и ще разбереш за какво става дума.
Тишане и за теб става дума също. |
|
|
 |
|