|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 16:19 Заглавие: |
|
|
Бе видеокартите от кога имат аудио канали? Бах маааму, аз все не знам какво да си купя и пак съм се нашил с такава без!?
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 16:28 Заглавие: |
|
|
Иначе по същество - много карти може да наслагаш, проблеми няма. Ама ако си мислиш вече "брей какъв съм професионалист" върви се разтъпчи да ти мине.
Имам познати които се занимават с това професионално (Планета на която Гост даже не може да влезе в орбита) и техните желания гравитират около продукти с цени около $1000-$2000. И със съответното качество.
Примерно нещо от рода на LynxTWO "A" Model:
200kHz sampling rate, 32 bit, 4 Analog In, 4 Analog Out, Digital In/Out _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 21:24 Заглавие: |
|
|
male kvi glupost sam izrasil ) estesdtveno govorq za sound carta )))
nqma zn4enie i sam dale4e ot misalta za profesionalna sound karta prosto siakm pove4e kanali ))
ni6to pove4e pak dal gospot nqkoi den i az moje si zema nqkoiq takvaz det vika6 za po 1000 2000 doalra  |
|
|
 |
famoza7 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 17:55 Заглавие: |
|
|
| 2x100+4x70 написа: | не бе човек аз още не съм си купил схемата и се осведомявам предварителано за да не се окажа после набутан но вече ще знам да не си го копувам с такива транзистори!! и все пак никой не ми отговори на елементарния въпрос със тази схема която сам посчил по горе ще искарам ли реални 100В със КД503 моля отговорете на това благодаря още веднъж предварително!!! | Изобщо недеи да си даваш парите за глупости.Такива усилватели на Хоби кит имам две бройки и нищо не стова от тях!!!!!Просто тези от Хобикит саси направи ли някаква гавра.Каквот и до ги правиш няма да тръгнат.Горут резисторите им и изобщо не може да зацикли. |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 23:23 Заглавие: |
|
|
Въпреки че темата е в този раздел се чудя къде са модераторите.Та тя е изродена и безплодна..за всички....за никой!!
Модерирано от RC
А аз се чудя като отговаряте на/в теми правите ли си труда поне да погледнете от кога са  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|