| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kirito Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 15:26 Заглавие: Относно прослувутите КОДОВЕ....... |
|
|
Колеги ,< гости и регистрирани ,разбиращи и калкулиращи>
Администратори и Модератори .
Това с кодовете по сериини номера ..........винаги ще има питащи,
отговарящи и можещи ,но неоговарящи
До скоро бях на страната на неоговарящите и си позволявах да правя
по някоя эабележка на отговарящите.
Преди няколко дни направих забележка / UUUUUUUUUUU / на Администратор от ДРУГ форум които раздава кодове .
Неговия отговор беше:
начало на цитата
--Мисля , че това не е начина поне за възпитани хора като нас да се изразяваме така ! Надявам се да запазим добрия дух във форума! Да аз съм съгласен с вас и подкрепям напълно казаното до тук ................................................................ RS: Щях да забравя. Все пак колега kirito ! Съобразявайте се кого усвирквате !!!!!!!! Нищо Лично !! С уважение към всички колеги! - АДМИНИСТРАТОР- --------
краи на цитата
Е как .....?????
За това вече съм на страната на отговарящите ( е не всеки път уцелвам
кода.....)
Та идеята ми е - Колеги , даваите кодове на питащите дори и да не сте
сигурни дали кода е 100 % .
Имам и молба към Администраторите и Модераторите
Господа не снемаите постове ,а ги променяите ( примерно има
питане за код за ВР2345 Т1234567 променете го примерно на
ВР2345 ТХХ3456ХХ )
Има и още какво да се пише по темата ,но смятам ,че
бях разбран правилно от мнозинството .  _________________ kirito |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 15:34 Заглавие: |
|
|
| Аз нищо не разбрах... |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 15:46 Заглавие: |
|
|
Уважаеми колега " КИРИТО" (ако наистина и все пак си колега)..да ти кажа направо и чено ..-Нищо ам съвсем нищо не можах да "вдяна" от поста ти?? -Какво искаше да кажеш???...и в кой смисъл да го разбирам???
Лично аз готови калкулирани кодове няма да дам никога, поради простата причина че така ще дам в 'устата' на клиент готова здъфкана храна, и ще отнема "залъкът" бял хляб от устата на някой колега, независимо в кой край на България се намира той и на какво ниво работи!!
На колеги които са нужни дъмпове и въобще някакво инфо, с най голямо удоволствие предоставям всичко каквото имам и с което бих могъл да помогна, НАЛИ ЗА ТОВА СМЕ ТУК ДА СИ ПОМАГАМЕ, НО ЗАБЕЛЕЖИ ,КОЛЕГИТЕ!!!!
Пак повтарям в заключение че калкулирането на кодове ТУК(директно) отнема и малкото хляб от някой колега, някъде!!(ако все пак въобще е останал хляб в това дело)!!
Поздрави и успех на всички колеги!
с уважение;Мийков. _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
kirito Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 16:17 Заглавие: |
|
|
| Rockton написа: | Лично аз готови калкулирани кодове няма да дам никога, поради простата причина че така ще дам в 'устата' на клиент готова здъфкана храна, и ще отнема "залъкът" бял хляб от устата на някой колега, независимо в кой край на България се намира той и на какво ниво работи!!
. |
Все някои ще даде код . за това дадох примера
А друго ще е ако Администратора или Модератора променят
нещо или Rockton отговори вместо 5678 сас 2345 .............. _________________ kirito |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 20:49 Заглавие: |
|
|
Все някои ще даде код . за това дадох примера
А друго ще е ако Администратора или Модератора променят
нещо или Rockton отговори вместо 5678 сас 2345 ..............[/quote]
Защо колега разсъждаваш по този начин.Ами тогава не бъди ти от тези дето раздават кодове-поне тук.Всеки може с калкулатори но като опре работата до по сложни работи пак до помоща на колега опираш.Поне нека да се уважаваме и да ценим труда си.Вина ги бих дал на колега инфо или дъмп или съвет за нещо но недейте да се правите на майка Терза защото това рефлектира негативно не само върху тези които се опитват да си пазят хляба и върху вас които раздавате наляво и на дясно готова информация на не дотам извистни субекти.ПОНЕ ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ КОЛЕГИТЕ СИ СЕ СЪОБРЪЗЯВАЙТЕ МАЛКО _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 21:16 Заглавие: vili |
|
|
| Напълно съм съгласен с bai_Tishan.Ако не уважаваш колегите си малко или много не уважаваш и себе си.Пък който иска да помага на разни дребни тарикати,да го прави но по ДИСКРЕТНО!!!!! |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 21:29 Заглавие: |
|
|
Тук стана интересно недоразумение Bai tishan i vili прочетете внимателно какво е писал kirito,защото вие защитавате същата теза а не сте съгласни с него Така ли е  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 21:41 Заглавие: |
|
|
Е, тази тема ми се струва че ще отиде в говорилнята, но това не е толкова важно. Аз също съм против разкодирането по s/n. По дъмп няма проблем да се помогне. Както писах скоро в друг форум поне така ще знаем че питщия може да прочете дъмпа. Аз по принцип отговарям само на регистрирани потребители които са си писали и населеното място. На анонимни обаждания - не. Това последното разбира се е мое лично мнение.
Успех на всички! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 21:53 Заглавие: |
|
|
| Dobri написа: | Е, тази тема ми се струва че ще отиде в говорилнята, но това не е толкова важно. Аз също съм против разкодирането по s/n. По дъмп няма проблем да се помогне. Както писах скоро в друг форум поне така ще знаем че питщия може да прочете дъмпа. Аз по принцип отговарям само на регистрирани потребители които са си писали и населеното място. На анонимни обаждания - не. Това последното разбира се е мое лично мнение.
Успех на всички! |
Аз също не разбрах какво иска да каже автора на темата, но напълно подкрепям мнението ти и се придържам към споменатите от теб принципи. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 21:58 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | Тук стана интересно недоразумение Bai tishan i vili прочетете внимателно какво е писал kirito,защото вие защитавате същата теза а не сте съгласни с него Така ли е  |
не мисля че сме на едно мнение с автора но както и да е -спирам да пиша по темата-едва ли има смисъл _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|