| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 18:51 Заглавие: РЕСПРОМ Т5003 |
|
|
| Колеги здравейте изкам да ви попитам как да регулирам ускорението на този ТВ тъй като е много тъмен кинескопа. Знам че може да е и от кинескопа но поне да издържи 1-2 години.. Телевизора е на баба ми а тя не иска нов. моля помогнете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 18:57 Заглавие: Re: РЕСПРОМ Т5003 |
|
|
| V_A_S_K_O_1 написа: | | Колеги здравейте изкам да ви попитам как да регулирам ускорението на този ТВ тъй като е много тъмен кинескопа. Знам че може да е и от кинескопа но поне да издържи 1-2 години.. Телевизора е на баба ми а тя не иска нов. моля помогнете. |
По принцип не се регулира. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 19:26 Заглавие: |
|
|
Утре мога да ти кажа кое съпротивление да измениш и ще се увеличи яркоста.Ако се отплесна прати ми съобщение. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 7:31 Заглавие: |
|
|
Изменяй стойностите на R28 и R29 и от там ще се увеличи малко яркоста.Жалко че нямаш уред за регенерат а то тези кинескопи подлежат на регенериране. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 9:21 Заглавие: |
|
|
| мерси много ще пробвам със съпртивленията дано излезе нещо. на срещата в пловдив ще черпа. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 13:58 Заглавие: |
|
|
| Защо не отидеш при някой колега с такова апаратче, и ще го съживите за доста време напред.Това с резисторите са малко насилствени мерки(дано другия колега не се е обидил). |
|
|
 |
|