|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bogolito Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 13:27 Заглавие: Продавам FM/USB/MP3 конвертор за кола! |
|
|
Продавам 2 бр. конвертори, коио позволяват свързването със следните видове устройства:
USB флаш памет
CD
DVD
iPOD
Съдържашите се на тези устройства мр3-ки се предават посредством радио канал (има 8 възможни честоти) на съществуващото радио в колата. По този начин дори вашето обикновено радио се превръща в МР3 плеър. Преимуществото което аз намирам в това устройство е, че в повечето случай при исталирането в колата на всевъзможни футуристични CD MP3 плеъри ни задължава да се разхождаме като някои роби с досадния "падащ" панел. За мен това е огромно неудобство. Също така устройството е изключително компактно и лесно се побира навсякъде. Захранва се чрез поставянето му в запалката на колата.
Началната цена на устройството е : 190 лв.
Моля желаещите да ме разберат, че имам само 2 бр. и нямам количества.
При желание моля свържете се с мен на : [email protected] или на тел.0889323404 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 23:51 Заглавие: |
|
|
| Интересно как предава по радиото аудио от USB Flash памет. Това плейър ли е, или обикновен предавател? Има едни китайски преходници от MP3/CD Player към авторадио - струват 19 лв. Включват се (естествено) на мястото за запалка в колата и излъчват на някой радиоканал аудиото от изхода за слушалки на плейъра, което е по-добре от преходна касета за автокасетофон и е стерео. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 21:08 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | | Интересно как предава по радиото аудио от USB Flash памет. Това плейър ли е, или обикновен предавател? Има едни китайски преходници от MP3/CD Player към авторадио - струват 19 лв. Включват се (естествено) на мястото за запалка в колата и излъчват на някой радиоканал аудиото от изхода за слушалки на плейъра, което е по-добре от преходна касета за автокасетофон и е стерео. |
Доколкото разбрах, човека точно такова устройство продава, но не за 19, а за 190 лева......... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|