Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам FM/USB/MP3 конвертор за кола!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bogolito
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 13:27    Заглавие: Продавам FM/USB/MP3 конвертор за кола! Отговорете с цитат

Продавам 2 бр. конвертори, коио позволяват свързването със следните видове устройства:
USB флаш памет
CD
DVD
iPOD
Съдържашите се на тези устройства мр3-ки се предават посредством радио канал (има 8 възможни честоти) на съществуващото радио в колата. По този начин дори вашето обикновено радио се превръща в МР3 плеър. Преимуществото което аз намирам в това устройство е, че в повечето случай при исталирането в колата на всевъзможни футуристични CD MP3 плеъри ни задължава да се разхождаме като някои роби с досадния "падащ" панел. За мен това е огромно неудобство. Също така устройството е изключително компактно и лесно се побира навсякъде. Захранва се чрез поставянето му в запалката на колата.

Началната цена на устройството е : 190 лв.

Моля желаещите да ме разберат, че имам само 2 бр. и нямам количества.

При желание моля свържете се с мен на : [email protected] или на тел.0889323404
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 23:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересно как предава по радиото аудио от USB Flash памет. Това плейър ли е, или обикновен предавател? Има едни китайски преходници от MP3/CD Player към авторадио - струват 19 лв. Включват се (естествено) на мястото за запалка в колата и излъчват на някой радиоканал аудиото от изхода за слушалки на плейъра, което е по-добре от преходна касета за автокасетофон и е стерео.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Окт 21, 2005 21:08    Заглавие: Отговорете с цитат

dreadx написа:
Интересно как предава по радиото аудио от USB Flash памет. Това плейър ли е, или обикновен предавател? Има едни китайски преходници от MP3/CD Player към авторадио - струват 19 лв. Включват се (естествено) на мястото за запалка в колата и излъчват на някой радиоканал аудиото от изхода за слушалки на плейъра, което е по-добре от преходна касета за автокасетофон и е стерео.

Доколкото разбрах, човека точно такова устройство продава, но не за 19, а за 190 лева.........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети